شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

معاون فرماندار ورامین خبر داد؛

برگزاری نمایشگاه مد و لباس ایرانی در ورامین

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ورامین از برگزاری نمایشگاه مد و لباس ایرانی در این شهرستان خبر داد.

برگزاری نمایشگاه مد و لباس ایرانی در ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ عباسعلی سعیدیان پیش از ظهر شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره مد و لباس ایرانی که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد، اظهار داشت : این نمایشگاه با هدف ترغیب و تشویق طراحان لباس بومی و فراهم آوردن زمینه مطلوب برای کشف و ظهور استعدادهای خلاق مرتبط با طراحی پوشاک، معرفی طراحان مستعد و توانمند به موسسات، کارخانجات و تولیدی های پوشاک و توسعه فضای تعامل و همکاری میان فعالان صنعت پوشاک و منسوجات و مراکز آموزشی و دانشگاه های فعال در زمینه پوشاک برگزار می شود.

وی افزود: در این نمایشگاه که با حضور تولید کنندگان و طراحان پوشاک و کیف و کفش شهرستان ورامین برپا می شود ، تلاش شده تا زمینه های به کارگیری و اشاعه نمادها، نشان ها و مولفه های هویت اسلامی - ایرانی درعرصه پوشاک، هدایت بازار پوشاک به سوی تولید داخلی و تشویق مردم به استفاده از پوشاک داخلی با هدف حمایت از تولید ملی و ترویج فرهنگی و هویت ایرانی فراهم شود.

سعیدیان گفت: این نمایشگاه به همت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با همکاری فرمانداری و شهرداری ورامین از ۱۰ تا ۱۵ شهریور برگزار می شود.

وی اظهار داشت : در این نمایشگاه که در ۲۶ غرفه برپا می شود ، علاوه بر نمایش آثار طراحی شده در حوزه مد ایرانی اسلامی مردانه و زنانه ، کارگاه آموزشی طراحی و دوخت لباس نیز برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ورامین از برپایی غرفه عکاسی ، جشنواره غذای سنتی و محلی و غرفه حجاب فرشته ها ویژه دخترانی که به سن تکلیف رسیده اند به عنوان فعالیت های جنبی این نمایشگاه یاد کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت