انسداد ۱۰۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان تهران

نظارت ۴ برابری بر بازار استان تهران

آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

جمعه 1405/07/03

نیازمندیهای محله تجریش

معرفی محله تجریش

تجریش نام شهری در کلان‌شهر تهران است که به عنوان یکی از محلّه‌های منطقه 1 شهرداری هم به شمار می‌آید. تجریش مرکز شهرستان شمیرانات استان تهران است و در منطقهٔ ۱ شهر تهران واقع شده‌است.میدان تجریش که نقطه پایانی خیابان ولیعصر تهران است یکی از مکان‌های تجاری و شلوغ تهران به شمار می‌رود. بازار قدیمی، تکیه بزرگ تجریش و امامزاده صالح از نقاط دیدنی محله تجریش‌اند. در گذشته‌ای نه چندان دور مردم منطقه تجریش به زبان تاتی سخن می‌گفتند که هنوز برخی از بومیان با آن آشنایی دارند.
logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افتتاح اتاق دخانیات در مترو صادقیه

افتتاح اتاق دخانیات در مترو صادقیه

تهران رسانه | نخستین اتاق سیگار متروی تهران با هدف ساماندهی محل استعمال دخانیات و مدیریت بهتر فضای ایستگاه، در سکوی شمالی ایستگاه صادقیه به بهره‌برداری رسید.

رونمایی از نقشه گردشگری مترو تهران

رونمایی از نقشه گردشگری مترو تهران

تهران رسانه | نقشه گردشگری مترو تهران با هدف پیوند شبکه حمل‌ونقل عمومی با جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، مذهبی و شهری پایتخت رونمایی شد.

دستگیری مأمورنمای مسلح در تهران

دستگیری مأمورنمای مسلح در تهران

تهران رسانه | فردی که با جعل عنوان مأمور نظامی، استفاده از تجهیزات غیرمجاز و حمل سلاح در محدوده میدان هرندی از شهروندان اخاذی می‌کرد دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت