شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

گل محمدی اظهار کرد؛

نقش شهرداری تهران در سرانه ورزش پایتخت

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نقش مهمی در سرانه ورزش پایتخت دارد.

نقش شهرداری تهران در سرانه ورزش پایتخت

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان استان تهران، جلسه مشترک مسئولان اداره کل ورزش وجوانان جوانان با مسئولان سازمان ورزش شهرداری با حضور گل محمدی مدیرکل، شاملو معاون توسعه منابع و حسنی رئیس سازمان ورزش شهرداری، به همراه مصطفوی دبیر هیات ورزش همگانی استان، پیرامون تعامل بین اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و سازمان ورزش شهرداری وهمچنین مسائل مربوط به هیات ورزشهای همگانی استان، روز گذشته در اداره کل برگزار شد.
در این دیدار که در حضورزرگر و صداقت از اداره کل و ابوالقاسم پور و مومنی از سازمان ورزش شهرداری تشکیل شد، گل محمدی افزود: انتظار ورزش پایتخت از نقش مهم شهرداری تهران زیاد است، چرا که شهرداری در استانداردسازی سرانه ورزشی، نقش بسیاری دارد و همگانی شدن ورزش استان تهران با کمک و تعامل شهرداری امکانپذبر است.
وی تصریح کرد: نیاز سنجی درمورد تقسیم منابع در سطح شهر، یکی از مواردی است که باید دراین زمینه فکر اساسی نمود.
رئیس سازمان ورزش شهرداری هم گفت: یک پتانسیل خوب شهرداری، رویکرد ورزش شهروندی و همگانی است که می تواند نشاط اجتماعی و شکوفایی ورزش قهرمانی را درپی داشته باشد.
حسنی افزود: ما آمادگی هرگونه همکاری و تعامل را با اداره کل ورزش و هیات ورزشی استان تهران داریم.
در بخش دیگر این جلسه در مورد هیات همگانی استان، گل محمدی تصریح کرد: در جلسه مشترکی با هیات های ورزشی از آنان خواهیم خواست تا با رویکرد ورزش همگانی، به جای انجمن های ورزشی شهرداری هم فعالیت کنند.
در این جلسه مقرر شد، برگزاری کلاس های مربیگری از سوی هیات ورزش های همگانی استان با یک جلسه مشترک پیرامون نحوه برگزاری کلاس ها پیگیری شود و بزودی طی جلسه ای با حضور زرگر و صداقت، نحوه برگزاری کلاس ها مشخص و به تمامی هیات های ورزشی استان تهران ابلاغ گردد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت