شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

حجت الاسلام ابوترابی فرد؛

اصلاح نماز در گرو خشوع در نماز است

امام جمعه موقت تهران گفت: عاقبت به خیری تنها در ارتباط با خدا حاصل می شود.

اصلاح نماز در گرو خشوع در نماز است

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام حسن ابوتربی فرد ظهر شنبه در اجلاس نماز شهرستان های استان تهران در بهارستان، طی سخنانی گفت: آزادگان در اردوگاه های عراق با نور نماز و ایمان، پرچم جمهوری اسلامی را با تمام آرمان ها و ارزش های آن ایجاد کرده بودند و در خلق این فضا، علما و روحانیون نقش برجسته ای داشتند.

وی افزود: عاقبت بخیری، تنها در ارتباط با خدا حاصل می شود.

امام جمعه موقت تهران گفت: فروتنی در عظمت و جبروت خدا، انسان را خاشع و خاضع می کند، همان طور که امام راحل فرمودند، عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید.

ابوترابی فرد نماز را مرتبه ای از تقرب به خدا دانست و گفت: انسان خاضع و خاشع در برابر خدا به انسانی متوکل به خدا تبدیل می شود و ما نمونه های این انسان های متوکل را در جنگ هشت ساله و به ویژه در آزادگان عزیز دیده ایم.

وی گفت: انسان متکی به خدا، بنده خدا است، حجاب و تقوا علامات بندگی خدا است، معرفت انسان متکی به خدا افزایش می یابد.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: نماز نماد توکل و تکیه به خدا است و انسان با نماز متکی به خدا می شود.

وی با تشریح ویژگی انسان متوکل به خدا گفت: انسان متوکل با معرفت و ایمان ، نماز را بپا می کند، وقتی رابطه با خدا اصلاح شود همه چیز اصلاح می شود.

ابوترابی فرد اصلاح رابطه با خدا را در گرو اصلاح نماز دانست و افزود: اصلاح نماز در گرو خشوع در نماز است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت