شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فرماندار دماوند وعده داد؛

حمایت از سرمایه گذاران در حوزه‌های گردشگری و آب دماوند

فرماندار دماوند گفت: سرمایه گذاران در حوزه‌های گردشگری و آب دماوند حمایت می شوند.

حمایت از سرمایه گذاران در حوزه‌های گردشگری و آب دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ مجید صفری عصر شنبه در جریان سفر سفیر فنلاند به شهرستان دماوند طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اهمیت گردشگری و نگهداشت و مصرف آب که از نکات مهم و اساسی در حوزه اقتصاد کشور محسوب می شوند از هیچ کسی پوشیده نیست، لذا در این زمینه گفتگو هایی با نمایندگان کشور فنلاند انجام شد تا حتی المقدور همکاری هایی در این زمینه صورت بگیرد.

صفری در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در شهرستان از اولویت های شهری محسوب می شود افزود: افرادی که در حوزه گردشگری و آب علاقه مند به سرمایه گذاری هستند می تواند ما را حمایت کنند چرا که این مهم در راستای اجرای سیاست های دولت است و هیچ محدودیتی خاصی وجود ندارد.

فرماندار دماوند گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست های موجود در شهرستان دماوند حفظ اراضی کشاورزی و ساخت مسکن محسوب می شود لازم می دانیم که ساخت مسکن را از حالت فلز و بتنی خارج کنیم و به سمت استفاده از چوب که سازگاری خوبی با طبیعت دارد و از لحاظ زیست محیطی نیز برای شهرستان مفید است بببریم.

وی با بیان اینکه دماوند فرصت‌های خیلی خوبی در حوزه خارجی برای سرمایه‌گذاری دارد افزود: نیازمند این هستیم که در بخش نگهداری و نحوه مصرف آب سرمایه گذاری کنیم که در این خصوص سفیر فنلاند اعلام آمادگی کردند تا موضوع را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت