شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

به مناسبت چهل سالگی انقلاب؛

میزبانی محله انقلاب از 40 نویسنده اهل قلم

به همت شهرداری ناحیه 1 منطقه 11 و موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون از ٤٠ نویسنده اهل قلم تجلیل شد.

میزبانی محله انقلاب از 40 نویسنده اهل قلم

به گزارش تهران رسانه ؛ به مناسبت جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی، از ٤٠ نویسنده اهل قلم که در بستر تعالی بخش انقلاب اسلامی پرورش یافته و از ثمرات علمی، فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی در پرورش نیروی انسانی متخصص و شکوفایی استعدادهای این مرز و بوم محسوب میشوند تقدیر شد.
سرای محله انقلاب امروز یکشنبه 21 بهمن ماه میزبان هنرمندان و نویسندگان بود که در جشنی با شکوه از 40 نویسنده اهل قلم با اهدای تندیس تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم ابتدا آبادیان شهردار منطقه 11 ضمن خوش آمدگویی به مدعوین گفت؛ سیاست معاونت فرهنگی منطقه 11 حمایت از هنرمندان و نویسندگان است و تلاش میکنیم که در برنامه های آینده نیز بتوانیم چنین جشن های محله ای که رویکرد فرامنطقه ای نیز دارد را برگزار و حمایت نمائیم.
دکتر مهرشاد کاظمی معاون فرهنگی، رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز در ادامه این جشن گفت؛ ایده برگزاری این جشن و قدردانی از 40 نویسنده اهل قلم از طرف موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون مطرح شد و مورد حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران قرار گرفت که همین جا از مدیریت این موسسه جناب آقای تدین و همسر ایشان تشکر و قدردانی می نمایم.
نيكنام حسيني‌پور مديرعامل موسسه خانه كتاب در اين جشن گفت: بیش از 70 درصد کتاب کشور در تهران و در همین محله انقلاب منتشر می شود و می توان با همکاری سراهای محله از ناشران و نویسندگان در مقیاس محلی حمایت کرد.
در ادامه جشن احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن تشکر از برگزارکنندگان گفت؛ این جشن در محله انقلاب برگزار گردیده ولی به جرأت میتوان گفت که مقیاس فرهنگی و هویتی آن در سطح ملی دسته بندی میشود و دلسوزان فرهنگی کشور باید از این ایده ها و مراسمات به هر نحوی حمایت نمایند.
طاهری شهردار ناحیه 1 منطقه 11 در پایان جشن ضمن تشکر از میهمانانی که در این مراسم شرکت نمودند در گفتگو با خبرنگار تهران رسانه گفت؛ امروز در زمانه ای زندگی می کنیم که کتاب می تواند پاسخگوی همه سوالات در ذهن مردم باشد و آنچه برای ما مهم است حمایت از نویسندگان و ترویج فرهنگ کتابخوانی است که تلاش داریم سهم کوچکی در این عرصه بزرگ را داشته باشیم.
بنابر این گزارش؛ این جشن به همت شهرداری ناحیه 1 منطقه 11 و مدیریت محله انقلاب و با مشارکت معاونت اجتماعی، فرهنگی شهرداری منطقه 11، موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون، موسسه خانه کتاب و معاونت فرهنگی، رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با حضور مولفین و علاقه مندان به فرهنگ و هنر در سرای محله انقلاب برگزار گردید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت