شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فهیمی خبر داد؛

برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در پرند

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در پرند دارای ۱۸۰غرفه است که از ۱۵ لغایت ۲۱ اسفندماه دایر خواهد شد.

برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتاق اصناف شهرستان رباط کریم از برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در اواسط اسفندماه در شهرستان پرند خبر داد.
محمدرضا فهیمی افزود: بازار باید با دوری از اقتصاد دستوری و بر اساس عرضه و تقاضا و بهره گیری از شیوه های نوین اقتصادی تنظیم و بالانس شود و اصناف نیز هیچ نقشی در گرانی ها ندارند، و در ایام پایانی سال نیز برای سهولت خرید نیز نمایشگاه بهاره در شهرستان پرند دایر خواهد شد.
وی تصریح کرد: اینکه این نمایشگاه دارای ۱۸۰غرفه است که از ۱۵ لغایت ۲۱ اسفندماه دایر خواهد بود و سعی کردیم اجناس این نمایشگاه را ده تا پانزده درصد ارزانتر از قیمت بازار عرضه شود.
فهیمی با بیان اینکه بهره گیری از شیوه های نوین علمی و تکیه بر عرضه و تقاضا نقش موثری در تنظیم بازار دارد، اظهار کرد: برای حمایت از بانوان فعال در زمینه صنایع دستی و مشاغل خانگی غرفه هایی در اختیارشان گذاشته شده است و از تولیدکنندگان نیز دعوت به عمل خواهد آمد.
وی افزود: بازار از نظر موجودی کالا و اقدام مورد نیازمردم، وضعیت مناسبی دارد و اما رکود نسبی بر بازار حاکم است و باید اجازه داد که بازار خود را با استفاده از مباحث عرضه و تقاضا و واقعیات اقتصادی کشور تنظیم کند و از هر گونه دخالت غیرمنطقی و تصمیمات هیجانی که موجب حاشیه و تنش در بازار می شود خودداری شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت