شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

اصناف رسانه؛

افزایش قیمت روزانه در رستوران های تهران

برخی کاربران در شبکه های اجتماعی با اشاره به افزایش قیمت غذاها، اعلام قیمت در منو برخی رستوان های تهران را با صرافی ها مقایسه نموده که روزانه تغییر می کند.

افزایش قیمت روزانه در رستوران های تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران گفت: در صورتی که چنین موردی تایید و رستورانی این کار را انجام داده باشد به ما معرفی شود.
علی‌اصغر میرابراهیمی افزود: تاکنون شاهد چنین موردی نبوده ایم.
وی ادامه داد: منو تمامی رستوران هایی که زیرنظر اتحادیه قرار دارند دارای قیمت هستند و محال است روزانه قیمت ها را تغییر دهند.
میرابراهیمی با تاکید بر اینکه برای غذاهای درج شده داخل منو باید نرخ ثابت در نظر گرفته شود اظهارداشت: تعزیرات حکومتی با رستوران های فاقد قیمت منو غذا یا واحدهایی که بخواهند روزانه قیمت ها را تغییر داهند بشدت برخورد می کنند.
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران گفت: در صورتی که چنین موردی تایید و رستورانی این کار را انجام داده باشد به ما معرفی شود.
طی چند روز گذشته برخی کاربران در شبکه های اجتماعی با اشاره به افزایش قیمت غذاها، اعلام قیمت در منو برخی رستوان ها را با صرافی ها مقایسه کرده بودند که روزانه تغییر می کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت