شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

ممیزی خبر داد؛

تاخیر کوچ بهاره عشایر در استان تهران

مدیر امور عشایر استان تهران گفت: بارندگی ها موجب سرسبزی مراتع مناطق قشلاقی (گرمسیر) شده که این امر، کوچ بهاره عشایر این استان را به تاخیر انداخت.

تاخیر کوچ بهاره عشایر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ هاتف ممیزی اعلام کرد: کوچ بهاره عشایر استان تهران همه ساله از نیمه دوم فروردین ماه آغاز می شد که بارندگی های 6 ماه دوم سال گذشته و فروردین ماه امسال باعث افزایش پوشش گیاهی در مراتع قشلاقی (گرمسیر) استان تهران شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون فرصت خوبی برای استفاده از چراگاه های مناطق قشلاقی استان تهران است که پس از سال ها عشایر استان می توانند همچنان در مراتع قشلاقی برای تعلیف دام خود استفاده کنند.
مدیر امور عشایر استان تهران با بیان اینکه ارزیابی از مراتع قشلاقی در دستور کار قرار دارد و گفت: به نظر می رسد با این وضعیت مناسب کوچ بهاره عشایر استان تهران به مناطق سردسیر از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت در مناطق گرمسیر استان تهران مناسب است و پس از سال ها تالاب بندعلیخان شهرستان ورامین که محل حضور عشایر در این مناطق است آبگیری شد.
ممیزی تاکید کرد: کوچ بهاره عشایر استان تهران از مناطق گرمسیر شهرستان های ورامین، پاکدشت، ری، ملارد و شهریار آغاز و پس از رفتن به مسیرهای میانبند در اواخر خردادماه در مناطق سردسیر استان شامل شهرستان های فیروزکوه، شمیرانات و دماوند به مدت 100 روز در سیاه چادرهای عشایری مستقر خواهند شد.
استان تهران حدود 3 هزار خانوار عشایری دارد که این جامعه تولید کننده در سال گذشته بیش از 67 هزار تن محصول تولید و جهت عرضه روانه بازار مصرف کردند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت