شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

با همکاری هلال احمر تهران؛

کمک به سیل زندگان با عنوان «سیل مهربانی»

مراسم جمع‌آوری کمک به سیل زدگان کشور تحت عنوان «سیل مهربانی» مقابل پردیس سینمایی آزادی برگزار شد.

کمک به سیل زندگان با عنوان «سیل مهربانی»

به گزارش تهران رسانه ؛ علی نصیریان، همایون اسعدیان، حسن فتحی، مازیار میری، فرشته طائرپور، امین تارخ، حبیب رضایی، لاله اسکندری، فاطمه معتمدآریا، امین حیایی، آریا عظیمی‌نژاد، بهرام افشاری، شبنم مقدمی و … از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور یافته و ضمنا هدایای خود به سیل‌زدگان، به جمع‌آوری کمک‌های مردمی پرداختند.

در این مراسم که حناچی شهردار تهران و تنی چند از مقامات جمعیت هلال احمر نیز حضور داشتند تعداد قابل توجهی ازمردم باحضور در محل مراسم، در این کمک‌ رسانی مشارکت کردند و در مقابل کارت‌هایی با آرم خانه سینما و هلال احمر با عنوان سیل مهربانی را که توسط هنرمندان امضا شده بود، دریافت نمودند. دی‌ وی ‌دی چند فیلم سینمایی هم به صورت رایگان به مردم اهدا می شد .

لازم به ذکر است این مراسم با همکاری جمعیت هلال احمر، خانه سینما و شهرداری تهران برگزار شد .




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت