شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پرندوار اظهار نمود؛

جمعیت 850 هزار روستایی در استان تهران

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان این که جمعیت فعال روستایی در این استان ۸۵۰ هزار نفر است، گفت: برخی روستاها مشکل اشتغال ندارند.

جمعیت 850 هزار روستایی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معصومه پرندوار در نشست مدیران کل امور روستایی و شوراهای کشور طی سخنانی با انتقاد بر غالب بودن نگاه شهری بر حوزه روستایی در کشور گفت: هیچ گاه نگاه جداگانه‌ای به حوزه روستایی در کشور وجود نداشت.

وی با بیان اینکه این کاستی در مورد حوزه عشایر هم وجود دارد، افزود: نیازمند نگاه جدید به حوزه های روستایی و عشایری در کشور هستیم.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان اینکه این استان ۸۵۰ هزار نفر جمعیت روستایی فعال دارد گفت: برخی روستاها در استان تهران مشکل بیکاری ندارند، باید بدانیم، زمانی که اقتصاد روستا متحول شود اشتغال روستا نیز پایدار می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت