کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

سلطان محمدی خبر داد؛

سبقت واردات گل از صادرات در استان تهران

رئیس اتحادیه گل و گیاه استان تهران از واردات بی رویه گل در کشور گلایه کرد و افزود: در مقابل 200 میلیون دلار صادرات در بخش گل و گیاه چندین برابر واردات آنرا داریم و گل هایی همچون شمعدانی و پیازآن که اصالتا ایرانی هستند از کشورهای دیگر وارد می شود.

سبقت واردات گل از صادرات در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سلطان محمدی روز سه شنبه در دومین جلسه تشکل های کشاورزی استان تهران با بیان اینکه گرانی دلار به توسعه صادرات در کشور منجر می شود افزود: چهار فصل در کشور داریم که شرایط اقلیمی خوبی حتی بهتر از کشور هلند برای تولید گل و گیاه رقم می زند.
وی پیشنهاد ایجاد بازار عرضه مستقیم گل و گیاه توسط زنجیره تولید برای ایام کسادی این بازار مثل ایام محرم و همچنین وجود سردخانه نگهداری گل برای روزهای اوج خرید را مطرح کرد و اظهارداشت: این اقدام باعث کنترل قیمت ها شده و به نفع تولید کنندگان است.

** اتحادیه و تشکل های از سرمایه های ارزشمند بخش کشاورزی استان تهران است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز در این جلسه افزود: اتحادیه و تشکل ها تولید سرمایه های ارزشمند بخش کشاورزی در استان تهران به شمار می روند و نقش این تشکل های تولیدی در رونق اقتصادی استان انکار ناپذیر است.
کریم ذوالفقاری ادامه داد: در حالی که برخی استان ها در کل یک میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارند اما استان تهران با وسعت 1.2 درصد کل اراضی زراعی و باغی کشور، سالانه 5.7 درصد کل تولیدات کشاورزی کشور را در اختیار دارند.
وی با اشاره به تولید 575 هزار تن محصولات گلخانه ای در استان تهران افزود: ایجاد گلخانه بسیار سودآور است و حمایت از آن باعث افزایش صادرات و بهینه سازی تولید می شود اما تولید باید اقتصادی باشد تا بتواند به حیات خود ادامه دهد و پویا شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه تشکل های بخش کشاورزی این استان می توانند وارد بخش صنایع تبدیلی وتکمیلی شوند اظهار داشت: سردخانه ، حافظ تولیدات بخش کشاورزی است که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بر بخش کشاورزی، با شکستن قیمت ها و عرضه محصولات خارج از فصل به نفع تولید کننده و مصرف کننده است.
وی ظرفیت سردخانه های استان تهران را 340 هزار تن اعلام کرد و گفت: با پیگیری های مدیر صنایع روستایی استان امسال 100 هزار تن افزایش ظرفیت سردخانه خواهیم داشت.
دومین جلسه تشکل های کشاورزی استان تهران با هدف تعامل و هماهنگی بیشتر در بین تشکل ها و استفاده متقابل از توانمندی ها و ظرفیت های موجود در تشکل های کشاورزی استان امروز (سه شنبه) در محل سازمان جهاد کشاورزی استان تهران برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت