شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

سردار عبدالرضا ناظری خبر داد؛

کشف تجهیزات الکترونیکی قاچاق در پردیس

فرمانده انتظامی شرق استان تهران از کشف یک سوله حاوی قطعات رایانه و لوازم دیجیتال به ارزش ۵ میلیارد تومان در پردیس خبر داد.

کشف تجهیزات الکترونیکی قاچاق در پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ سردار عبدالرضا ناظری اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان پردیس در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز به یک سوله در منطقه صنعتی «سیاه سنگ» این شهرستان مظنون شده و تحقیقات در این خصوص را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقامات قضائی در بازرسی به عمل آمده از این سوله انواع تجهیزات الکترونیکی و رایانه ای را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران بیان داشت: ارزش محموله مکشوفه طبق نظر کارشناسان ۵ میلیارد تومان براورد شده است که در همین راستا یک نفر متخلف به مراجع قضائی معرفی و کالاهای مکشوفه برای اعمال قانون به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان دماوند تحویل داده شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت