شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

در مصلی صاحب الزمان(عج)؛

مراسم گرامیداشت ۱۷ شهریور در ورامین برگزار شد

مراسم گرامیداشت ۱۷ شهریور در مصلی صاحب الزمان(عج) ورامین شامگاه پنج شنبه و با حضور آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین، مردم مومن و ولایی این شهرستان و جمعی از مسئولین برگزار شد.

مراسم گرامیداشت ۱۷ شهریور در ورامین برگزار شد

به گزارش تهران رسانه ؛ سرگرد سعید تاجیک شامگاه پنج شنبه در مراسم گرامیداشت ۱۷ شهریور در مصلی صاحب الزمان(عج) ورامین، طی سخنانی گفت: بعد از حماسه ۱۵ خرداد، خون شهدای ۱۵ خرداد و شهدای ۱۷ شهریور در ۲۲ بهمن ۵۷ به نتیجه رسید، دژخیمان پهلوی از ۱۹ دی ۵۶ تا بهمن ۵۷ فجایعی غیر قابل بیان در این کشور ایجاد کردند.

وی افزود: اخیرا ۲ گروه، یکی دشمنان آگاه و با تجربه و یکی نیز افراد ناآگاه تلاشی را به منظور سیاه نمایی از وضعیت جمهوری اسلامی و بزرگ نمایی مشکلات آغاز کردند، باید بدانیم، که جمهوری اسلامی برخلاف رژیم طاغوت بر اساس خواست مردم شکل گرفته است، اما رژیم طاغوت را انگلیسی ها آوردند، طاغوت وابسته بود، اما جمهوری اسلامی حکومتی مستقل است، طاغوت در اوج دیکتاتوری اداره می شد، تعداد انتخابات کشور در دوره بیش از ۵۰ ساله پهلوی، ۱۲ عدد و آن هم فرمایشی بود، اما امروز مردم در جمهوری اسلامی، قریب به یک انتخابات در هر سال برگزار کردند.

فرمانده مقاومت بسیج ناحیه ورامین با بیان این که دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته و تمام سرمایه را به کار انداخته تا انقلاب اسلامی بهار چهل سالگی خود را نبیند، گفت: به کوری چشم دشمنان این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد.

تاجیک میزان صادرات نفت در سال ۵۳ را بیش از ۶ میلیون بشکه دانست و گفت: جمعیت ما در آن زمان کم تر از نصف جمعیت امروز بود، اما امروز یک ششم آن زمان نفت را صادر می کنیم و جمعیت ما ۲ برابر شده است، نباید ناجوانمردی در حق نظام جمهوری اسلامی شود، برخی تحلیل ها و قضاوت های دوستان منصفانه نیست.

وی گفت: کارامدی نظام اسلامی بر کسی پوشیده نیست، منصفانه نیست که این نظام را در فضای مجازی در برابر طاغوتی که ما را عقب و وابسته نگاه داشته بود، مقایسه کنند، اگر ما با کشورهای پیشرفته مقایسه شویم، ناراحت نمی شویم، مردم با وبا و طاعون در چند سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دست و پنجه نرم می کردند، اما انقلاب اسلامی پیشرفت های چشمگیری در زمینه بهداشت و درمان و دیگر زمینه ها داشت.

بر اساس این گزارش، مراسم گرامیداشت ۱۷ شهریور در مصلی صاحب الزمان(عج) ورامین شامگاه پنج شنبه و با حضور آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین، مردم مومن و ولایی این شهرستان و جمعی از مسئولین برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت