کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

محسنی بندپی اظهار نمود؛

وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران

استاندار تهران با اشاره به وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران گفت: ساختمان فرمانداری شهرستانی مهمی همچون تهران که مرکز سیاسی و اقتصادی کشور است در حد بخشداری است.

وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی در جمع معاونین فرمانداری تهران با اشاره به وضعیت ساختمان فرمانداری اظهار داشت: زمانی که وارد ساختمان فرمانداری تهران شدم بیش از گذشته به مظلومیت تهران پی بردم.
وی ادامه داد: ساختمان فرمانداری شهرستانی مهمی همچون تهران که مرکز سیاسی و اقتصادی کشور است در حد بخشداری است.
استاندار تهران تاکید کرد: فضای اداری فرمانداری تهران به هیچ عنوان متناسب با حجم خدمت رسانی این دستگاه به شهروندان تهرانی نیست.
محسنی بندپی در پایان خاطرنشان کرد: نباید یک نسخه واحد برای رفع مشکلات تمامی شهرستان های استان تهران تجویز کنیم که در این میان شرایط تهران و فرمانداری تهران خاص است و ساختار منابع انسانی باید ارتقا پیدا کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت