شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

هنر رسانه؛

نمایشگاه گروهی نقاشی «رنگ و زندگی» در نگارخانه سرو

نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «رنگ و زندگی» جمعه 18 مردادماه، ساعت 16 در نگارخانه سرو برپا می‌شود.

نمایشگاه گروهی نقاشی «رنگ و زندگی» در نگارخانه سرو

به گزارش تهران رسانه ؛ نمایشگاه گروهی نقاشی "رنگ و زندگی" به همت مؤسسه فرهنگی هنری آفرینش فضای مثبت با هدف حمایت و تشویق هنرجویان، بخصوص بزرگسالان و ایجاد انگیزه در آنان در جهت خودباوری و ایجاد روحیه بهتر در آنان، به مدت پنج روز به جز ایام تعطیل در نگارخانه فرهنگ سرای سرو برگزار می‌شود.

مهین تدین، ماریا توکل، لیندا چارلی کرم، شهرزاد دادگر، آهنگ سادات ابهری، نسرین عادله، کیواندخت باور و ناصر شاکری‌فر، هنرمندان حاضر در این نمایشگاه هستند.

این آثار با هدایت مربی با شیوه‌ای نو ـ علمی و کارشناسانه با تکنیک آکریلیک روی بوم اجرا شده‌اند. در این روش، هنرجویان در کوتاهترین زمان و از همه مهم تر، با هر استعدادی که از آن برخوردار می‌باشند به لذت نقاشی کردن می‌پردازند و کار با بوم و رنگ را تجربه می‌کنند. این فعالیت هنری از نظر روحی کمک بسیار شایانی برای این عزیزان بوده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا 24 مردادماه از ساعت 10 تا 19، به فرهنگ‌سرای سرو به نشانی خیابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از بوستان ساعی، کوی ساعی دوم مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن گویای ۸۸۸۸۱۸۷۹ تماس بگیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت