شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پلیس رسانه؛

وجود ۵۰ نقطه حادثه خیز در شرق استان تهران

فرمانده پلیس پلیس راه شرق استان تهران با اشاره به اینکه محورهای فیروزکوه و هراز به هیچ وجه پاسخگوی این حجم از سفرها نیست گفت: محورهای مواصلاتی شرق استان تهران ۵۰ نقطه حادثه خیز دارد.

وجود ۵۰ نقطه حادثه خیز در شرق استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ سیاوش محبی در جلسه شورای حمل و نقل و ترافیک استان تهران که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: از آنجایی که حذف نقاط حادثه خیز در کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای نقش اساسی دارد، نقاطی که تصادف بیشتری در آنها رخ داده و یا مشکلاتی دارند باید شناسایی و برای اصلاح نقطه مورد نظر برنامه ریزی انجام شود.

محبی در ادامه افزود: هنوز در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران ۵۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد و در همین محورها تعداد ۵۷ دستگاه دوربین نصب است که از این تعداد تنها ۲۲ عدد کار می‌کنند.

فرمانده پلیس راه شرق استان تهران عنوان داشت: عدم تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای و تجهیزات هوشمند مهم‌ترین عامل در کاهش آمار تصادفات و تلفات درون شهری و برون‌شهری در محورهای مواصلاتی شرق استان است.

وی سپس با اشاره به افزایش برخوردها در رابطه با تخلفات حادثه‌ساز تصریح کرد: متأسفانه با وجود افزایش خودروها و سفرها اما به لحاظ زیرساختی اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است که ناگزیر به اعمال محدودیت‌های ترافیکی به ویژه در ایام تعطیلات و روزهای پایان هفته هستیم.

وی با بیان اینکه محورهای فیروزکوه و هراز به هیچ وجه پاسخگوی این حجم از سفرها نیست گفت: با توجه به حجم سفرها به خصوص در ایام تعطیلات مشاهده می‌کنیم که این محورها دارای بار بسیار سنگینی می‌شوند که باید تمهیداتی برای آن اندیشیده شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت