شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

شهردار صالحیه خبر داد؛

توجه ویژه به حوزه تفریحی و فرهنگی در صالحیه

شهردار صالحیه از بهره برداری ۱۰ طرح بزرگ عمرانی تفریحی و فرهنگی در این شهرستان خبر داد.

توجه ویژه به حوزه تفریحی و فرهنگی در صالحیه

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا قربانی با بیان اینکه طی ۵ سال اخیر صالحیه شاهد بیش از ۹۰ پروژه اساسی و تحول آفرین در ابعاد گوناگون بوده است اظهار داشت: پس از هفته دولت، برای بهره برداری از ۱۰ طرح اساسی و متنوع در زمینه های مواصلاتی،تفریحی و فرهنگی برنامه ریزی کرده ایم.

قربانی در ادامه خروج اساسی شهر صالحیه از بن بست را بواسطه اتصال صالحیه - واوان بطول ۱ کیلومتر با احداث پل وحدت بر روی رودخانه سالور و ساخت کمربندی ایت الله هاشمی رفسنجانی به منظور تکمیل رینگ دور شهر بطول ۲۵۰۰ متر در حدفاصل میدان بهشتی در انتهای سی متری ولیعصر (عج) تا میدان شهید رجایی واقع در جاده امامزاده باقر (ع) را از برنامه های مهم مواصلاتی مدیریت شهری در سال ۹۷ دانست.

شهردار صالحیه بهره برداری از بوستان ۳ هکتاری ولایت با جانمایی بزرگترین آبنمای شهرستان را از طرح های مهم تفریحی صالحیه معرفی کرد و افزود :بی تردید با افتتاح شهربازی عظیم و مدرن طی ۸۰۰۰ متر مربع در مجاورت بوستان ولایت،خواهیم توانست جاده امامزاده باقر (ع) را به محدوده ای خدماتی و حوزه نفوذی برای شهر به شمار بیاوریم.

وی از پیشرفت ۳۰ درصدی احداث گلخانه در ۴۰۰۰ مترمربع و بهره برداری بهنگام آن را نوید استقلال مدیریت شهری در حوزه فضای سبز و تنزیل هزینه های ساخت و نگهداری فضاهای تفریحی شهر خواند و گفت: این مجموعه با سه سالن مجهز اقدام به پرورش گل و گیاه خواهد کرد که دست آخر به تولید درامد پایدار و اشتغال زائی منتج می شود.

قربانی در ادامه احداث خانه کتاب شهر را از اتفافات خوب فرهنگی صالحیه خواند و بیان داشت: با کمک بخش خصوصی خانه کتاب شهر به مساحت ۱۲۰۰ متر احداث می شود تا حجم ایجاد فضاهای فرهنگی شهر را با رشد ۳ برابری در ۵ سال اخیر مواجه باشد.

شهردار صالحیه در پایان اظهار امیدواری کرد که با احداث یک مجموعه تفریحی و فرهنگی شامل سینما و استخر بتوانیم به کمبودهای شهر پایان دهیم .




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت