شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

هنر رسانه؛

فیلمبرداری پروژه های سینمایی متوقف شود

جمشیدی در نامه‌ای به رئیس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان سینمای ایران خواستار توقف فیلمبرداری پروژه های سینمایی شد.

فیلمبرداری پروژه های سینمایی متوقف شود

به گزارش تهران رسانه ؛ جمشیدی دبیر ستاد مدیریت بیماری کرونا در نامه‌ای به سیدضیا هاشمی رئیس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان سینمای ایران خواستار توقف فیلمبرداری فیلم‌های سینمایی شد.

در این نامه آمده است: «بازگشت به درخواست مطروحه به شماره ۹۸۱۲۱۶۹۹ مورخ ۹۸/۱۲/۱۳ به استحضار می‌رساند با توجه به مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و ضرورت پرهیز از هرگونه تجمع در محیط‌های مختلف از آنجایی که گرچه های تهیه فیلم‌های سینمایی با جمعیتی بعضاً ۷۰ نفر و گاهاً تا بیش از صد نفر با حضور گروه‌های سنی مختلف اعم از کودکان تا کهنسالان در محیط‌های بسته و خیابانی با ترددهای فراوان فعالیت نموده و امکان رعایت هشدارهای جدی بهداشتی، اعم از رعایت فاصله ۱۵۰ سانتیمتر از یکدیگر، ضدعفونی کامل محیط کار، ابزار، کنترل مستمر سلامت افراد و … در موقعیت‌های مذکور به دلیل تعدد افراد و تنوع محیط‌ها فراهم نمی‌باشد، لذا اینگونه اقدامات در گروه فعالیت‌های با زمینه گسترش ویروس کرونا قلمداد گردیده، بنابراین در راستای ضرورت حفظ سلامت آحاد جامعه بلاخص در شرایط کنونی، ادامه فعالیت گروه‌های تهیه فیلم‌های سینمایی در تهران و سایر استان‌ها کشور توصیه نشده و ضروری است تا اطلاع ثانوی متوقف شود.»




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت