شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پرند رسانه؛

بخشودگی عوارض کسب و پیشه اصناف پرند

با مجوز شورای شهر، بخشودگی سه ماهه عوارض کسب و پیشه اصناف پرند در قبض عوارض سال ۹۹ آنها منظور خواهد شد.

بخشودگی عوارض کسب و پیشه اصناف پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا عرب ضمن تقدیر و تشکر از کسبه‌ای که برای همراهی با سلامت جامعه، واحدهای صنفی خود را تعطیل کرده اند، از بخشودگی سه ماهه عوارض کسب و پیشه به کاسبان پرند خبر داد و اظهار داشت: برای حمایت از کسبه این شهر سه ماه از عوارض کسب و پیشه آنها بخشیده خواهد شد.

وی در ادامه گفت: با مجوز شورای شهر، شهرداری نسبت به این کار اقدام خواهد کرد و امیدواریم به این شکل بتوانیم در حد توان از کسبه‌ای که این روزها مغازه‌های خود را تعطیل کرده اند حمایت کنیم.

شهردار پرند همچنین با بیان این که اقدام کسبه در تعطیلی مغازه‌ها همزمان با شیوع کرونا کار مهمی است، افزود: کسبه فداکاری کرده اند و با بسته نگه داشتن مغازه‌های خود با جریان سلامتی مردم همراه شده اند که این کار قابل ستایش و بسیار ارزشمند است.

عرب بیان داشت: بخشودگی سه ماهه عوارض کسب و پیشه کسبه پرند در قبض عوارض سال ۹۹ آنها منظور خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت