شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

صادقی خبر داد؛

فعالیت واحدهای معدنی در استان تهران

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت؛ واحدهای معدنی و تولیدی استان تهران فعال است و برنامه ریزی برای تعطیلی این اماکن انجام نشده است.

فعالیت واحدهای معدنی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در خصوص برخی اخبار منتشر شده در کانال ها و شبکه های مجازی مبنی بر تعطیلی برخی معادن به دلیل شیوع ویروس کرونا در استان ضمن تکذیب این اخبار گفت: با توجه به دستور و بخشنامه ستاد ملی کرونا و ستاد کرونای وزارت صنعت، معدن و تجارت و موارد مطروحه در جلسه ستاد ملی کرونا، اصل کار تولید کشور آنهم در سالی که بنام سال جهش تولید نامگذاری گردیده تعطیل پذیر نیست و موضع رسمی وزارت صنعت، معدن و تجارت طبق فرمایشات جناب مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صمت جلوگیری از ایجاد و هرگونه وقفه در کلیه واحدهای تولیدی کشور و بخش های صنعتی و معدنی می باشد.

وی اظهار کرد، طبق روال گذشته برخی از معادن استان تهران نظیر شن و ماسه در أیام نوروز تعطیل می شود و این موضوع ارتباطی با این ویروس ندارد.

صادقی تاکید کرد، تاکنون توصیه و دستورالعملی از سوی دولت در خصوص تعطیلی معادن، واحدهای صنعتی و تولیدی به دلیل شیوع کرونا داده نشده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان تصریح کرد: براساس قوانین و نظام کنترلی محیط های کارگری و صنعتی پایش می شود و برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دستورات و توصیه های لازم به واحدهای اقتصادی داده شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت