شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

محسنی بندپی اظهار نمود؛

کلاس های ۴۰ نفره در منطقه ۴ و ۲۲ تهران

تهران رسانه | منطقه ۴ آموزش و پرورش شهر تهران همانند منطقه ۲۲ با تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس مواجه است.

کلاس های ۴۰ نفره در منطقه ۴ و ۲۲ تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: در منطقه ۴ و ۲۲ آموزش و پرورش شهر تهران کلاس های ۴۰ نفره داریم.

انوشیروان محسنی بند پی بعد از ظهر سه شنبه در نخستین جلسه آموزش و پرورش شهر تهران در سال ۹۹ طی سخنانی گفت: برای کشور توسعه یافته نیاز به انسان‌های توسعه یافته است و این امر جز با داشتن نظام آموزش و پرورش پویا محقق نخواهد شد.

وی افزود: اتخاذ اقدامات پیشگیرانه در مدارس کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان را به دنبال خواهد داشت و این آموزش‌ها باید از دوران پیش دبستانی به دانش آموزان آموخته شود.

استاندار تهران ادامه داد: در شهر تهران در مجموع ۳۲ هزار نفر از دانش آموزان موفق نشدند تا دوره‌های مربوط به آموزش‌های پیش دبستانی را طی کنند، که از این تعداد ۱۰ هزار نفر که عموماً در حاشیه شهر زندگی می‌کنند، از خانواده‌های بسیار کم برخوردار محسوب می‌شوند.

وی گفت: برای آموزش پیش دبستانی کودکان کم برخوردار برنامه داریم.

استاندار تهران افزود: بنای ما همکاری با شهرداری تهران است و رویکرد مدیریت جدید شهرداری مبنی بر عدم تراکم فروشی قابل تقدیر است.

محسنی بندپی اضافه کرد: در منطقه ۴ آموزش و پرورش شهر تهران همانند منطقه ۲۲ با تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس مواجه ایم، به طوری که در هر کلاس درس ۴۰ دانش آموز حضور دارند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت