وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

یک شنبه 1404/04/22

کتاب رسانه؛

استقبال از طرح بهارانه کتاب در استان تهران

تهران رسانه | استان تهران توانست با ۴۶هزار و ۶۵۱ نسخه کتاب در صدر پرفروش‌ترین استان در طرح بهارانه کتاب قرار بگیرد.

استقبال از طرح بهارانه کتاب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ با رسیدن چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت و پایان طرح فصلی بهارانه کتاب ۹۹، ۳۰۴ هزار و ۲۵۵ نسخه کتاب به مبلغ ۱۱۷میلیارد و ۴۸۸میلیون و ۷۱۰هزار و ۵۷۴ریال توسط ۱۰۸ هزار و ۲۵۸نفر خریداری شد.

۶۸۵ کتاب‌فروشی از سراسر کشور، در بهارانه کتاب ۹۹ فعالیت داشتند که از این‌تعداد، ۱۴۹کتاب‌فروشی در شهرستان‌ها و ۵۳۶کتاب‌فروشی در مراکز استان‌ها در این طرح شرکت کردند. بین ۳۱ استان‌ شرکت‌کننده در طرح بهارانه کتاب۹۹، استان تهران با ۱۰۹ کتاب‌فروشی در صدر قرار دارد و پس از آن، استان اصفهان با ۸۰ کتاب‌فروشی، خراسان رضوی با ۷۰ کتاب‌فروشی در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند. همچنین قم با ۵۷ کتابفروشی، ‌فارس با ۴۵کتابفروشی و کردستان با ۳۸ کتابفروشی در این طرح شرکت کرده‌اند.

در این‌طرح، استان تهران توانست با ۴۶هزار و ۶۵۱ نسخه کتاب در صدر پرفروش‌ترین استان بر اساس کتاب قرار بگیرد و استان خراسان رضوی با فروش ۳۴ هزار و ۶۲۶ نسخه کتاب رتبه دوم پرفروش‌ترین استان‌ها براساس تعداد کتاب را به خود اختصاص داد. همچنین، استان اصفهان با فروش ۳۳ هزار و ۴۱۹نسخه کتاب، رتبه سوم طرح بهارانه کتاب ۹۹در این بخش را از آن خود کرد. همچنین، استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی پرفروش‌ترین استان‌ها براساس مبلغ فروش در سیزدهمین دوره طرح توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها شناخته شدند.

کتابفروشی‌های کتاب فرازمند از رشت، پاتوق کتاب شیراز از شیراز، دنیای کتاب از قم، کلبه کتاب از جهرم، شهر کتاب مشهد از مشهد، پاتوق کتاب اراک از اراک، کتاب شرق از اهواز، شهر کتاب اصفهان شعبه چهار باغ بالا از اصفهان، پاتوق کتاب شهرکرد از شهرکرد و کتاب آبان از مشهد در صدر پرفروش‌ترین کتابفروشی طرح بهارانه کتاب ۹۹براساس تعداد کتاب قرار گرفته‌اند.

طرح بهارانه کتاب ۹۹ با شعار «بهار کتاب همزمان با بهار دل ها» از ۲۰ اردیبهشت همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز و تا ۳۰اردیبهشت در سراسر کشور اجرا شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انفجار در برج چیتگر تهران

انفجار در برج چیتگر تهران

تهران رسانه | انفجار در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر تهران سبب بروز حادثه شد.

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

تهران رسانه | با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های واحد ۱۱۰ پلیس تهران، این مرکز بدون اختلال در حال فعالیت است.

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

تهران رسانه | طبق آمار تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ واحد در تهران آسیب دیده اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی، هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت