شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

کتاب رسانه؛

اجرای طرح تابستانه کتاب در استان تهران

تهران رسانه | طرح تابستانه کتاب ۹۹ از شنبه ۱۸ مرداد در کتابفروشی‌های عضو این‌طرح در سراسر کشور آغاز به کار کرد.

اجرای طرح تابستانه کتاب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ اجرای طرح تابستانه کتاب ۹۹ توسط موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، از امروز شنبه ۱۸ مرداد در کتابفروشی‌های عضو این‌طرح در سراسر کشور آغاز شد.

۷۶۱ کتابفروشی از ۳۱ استان کشور در طرح«تابستانه کتاب» مشارکت کرده‌اند که با یارانه۲۰درصدی کتاب‌های عمومی، کودک و نوجوان و دانشگاهی را به مخاطبان ارائه می‌کنند. در این‌طرح، استان تهران با ۱۱۵ کتابفروشی، اصفهان با ۸۵ کتابفروشی و خراسان رضوی با ۸۱ کتابفروشی بیشترین مشارکت را از آن خود کرده‌اند.

اسامی و مشخصات کتابفروشی‌های عضو طرح مذکور به تفکیک هر استان بر روی پایگاه اینترنتی tarh.ketab.ir قابل مشاهده است.

در این طرح که با شعار"کتاب بخوانیم، ایمن بمانیم" از امروز ۱۸مردادماه آغاز و تا ۳۰مرداد ادامه خواهد داشت، سقف مجاز خرید برای هر خریدار ۱۵۰ هزار تومان است.

در «تابستانه کتاب۹۹» به‌منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط شیوع و گسترش ویروس کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، خریدهای غیرحضوری نیز با ثبت اطلاعات مربوطه در پنل از سوی کتاب‌فروشی‌ها فراهم شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت