شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

حشمتی مهذب خبر داد؛

مجتمع قضایی ویژه دعاوی تجاری در تهران

تهران رسانه | مطابق دستور رئیس قوه قضاییه مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مجتمع قضایی ویژه دعاوی تجاری در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کل دادگستری تهران گفت: مطابق دستور رئیس قوه قضاییه مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

محمدجواد حشمتی مهذب، اظهارداشت: مطابق دستور ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم تخصصی شدن رسیدگی به دعاوی همچنین لزوم حفظ و ارتقاء سطح امنیت اقتصادی جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: در این مجتمع قضایی با توجه به اهمیت آن سعی بر این است که از بهترین قضات و کارکنان اداری استفاده شود تا ضمن دست یابی به اهداف مورد نظر، زمینه اتقان آراء و رسیدگی دقیق به دعاوی همچنین برخورد قاطع با متخلفان صورت پذیرد.

وی اضافه کرد: مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری با سه شعبه افتتاح می شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه ۲۸ اردیبهشت ماه سال گذشته در دیدار با قضات دادگاه تجدیدنظر و کیفری یک استان تهران درباره تشکیل شعب تخصصی گفت: ما به دنبال راه اندازی شعب تخصصی هستیم منتها نگاه ما این است که قضات دارای تجربه بالا در رسیدگی به پرونده های خاص در این شعب حضور داشته باشند و از مشاوران متعهد و کارشناسان امین در موضوعات مورد رسیدگی نیز بهره گیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت