شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

عباس پاشا عنوان نمود؛

لزوم اصلاح ساختار اداری در استان تهران

تهران رسانه | تقویت ساختار اداری ۱۶ شهرستان استان تهران در دستور کار قرار گرفت.

لزوم اصلاح ساختار اداری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون توسعه و منابع استانداری تهران بر لزوم تقویت ساختار اداری استان تهران تاکید کرد.

غلامرضا عباس پاشا در شورای اداری شهرستان فیروزکوه با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار اداری در استان تهران گفت: فیروزکوه در حوزه کشاورزی و گردشگری در رتبه نخست استان تهران قرار دارد و همین ظرفیت باعث شده در این استان شاهد تحقق ۱۰۷ درصدی اشتغال پیش بینی شده باشیم.

وی افزود: با وجود تمام سنگ اندازی های دشمن و تلاش برای از پا در آوردن اقتصاد کشورمان خوشبختانه در همین شهرستان فیروزکوه در سال جاری ۱۴۱ پروژه شاخص به بهره برداری رسید. به این ترتیب موتور محرکه توسعه در کشور به خوبی به حرکت درآمده و تنها برای رفع دغدغه ها باید به دنبال هم افزایی در دستگاه های مختلف باشیم.

وی ادامه داد: تحریم های اقتصادی ما را با برخی چالش های اقتصادی مواجه کرده و از سوی دیگر دشمن به دنبال خلل در حوزه اجتماعی و دامن زدن به اختلافات منطقه ای است اما خوشبختانه مردم ما از سال ۱۳۵۷ تا به امروز در عرصه های مختلف همچون دفاع مقدس نشان دادند که پای آرمان های انقلاب خود ایستاده اند.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر لزوم ایجاد هم افزایی برای حل چالش های موجود در استان تهران افزود: امروز شهرستان فیروزکوه باید از ظرفیت های موجود برای توسعه بیش از پیش بهره بگیرد. باید ضرورت ها در همه شهرستان ها به طور دقیق مشخص و با اولویت بندی نسبت به رفع چالش ها اقدام شود.

در شهرستان فیروزکوه نقطه کلیدی گردشگری است و در مرحله بعد نیز کشاورزی و صنعت دارای ظرفیت های بسیاری است. از سوی دیگر چالش جدی این شهرستان سربارهایی است که در مسیرهای تردد عبوری به استان های سمنان و مازندران دارد. این چالش ها نادیده گرفته شده اما می طلبد که مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: باید مدیریت مبتنی بر شایستگی در دستور کار قرار گیرد. قطعا اقتدار نظام سیاسی به عملکرد نظام اداری مرتبط است. ساختارهای اداری استان تهران جوابگوی این استان نیست و در همین راستا جلسات و پیگیری های گسترده ای برای حل معضلات و مشکلات ساختار اداری استان تهران برگزار شده است.

وی ادامه داد: دولت ها برای پاسخگویی به نیازهای مردم به وجود آمده اند و اگر در ساختار به درستی به مردم پاسخ داده نشود محرک توسعه پدید نمی آید.

پاشا تاکید کرد: ساختار اداری استان تهران چالش های جدی دارد و شهرستان فیروزکوه نیز از این مسئله مستثنی نیست. لذا به دنبال تقویت این ساختار در تمامی ۱۶ شهرستان استان تهران هستیم. تیم های آسیب شناسی تشکیل شده و دو پژوهش آسیب شناسی ساختار اداری استان و آسیب شناسی منابع انسانی در دستور کار قرار گرفته، بی تردید با به نتیجه رسیدن این دو پژوهش می توانیم گام موثری در تقویت جدی سازمان اداری برداریم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت