شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

جمشیدی اظهار نمود؛

حذف عنوان شهردار و شهرداری در مناطق تهران

تهران رسانه | عنوان «شهردار» فقط برای شخص اداره کننده «شهر» اعتبار دارد و استفاده از آن برای مناطق و نواحی شهرداری تهران نادرست است.

حذف عنوان شهردار و شهرداری در مناطق تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان مردم نهاد نواندیش بصیر با اشاره به ذکر عنوان شهردار منطقه و یا شهردار ناحیه در ساختار شهرداری تهران گفت؛ استفاده از عنوان شهردار منطقه و یا شهردار ناحیه در شهر تهران نادرست است و باید در شورای شهر ششم به این مهم توجه شود.

مهدی جمشیدی با توجه به ساختار از بالا به پایین نهادهای مدیریتی گفت؛ به طور مثال وقتی میگوئیم فرمانده انتظامی تهران بزرگ، عنوان سرکلانتر و رئیس کلانتری درست است و نمیتوان گفت فرمانده انتظامی کلانتری که این موضوع در ساختار شهرداری تهران مورد توجه قرار نگرفته که حتی در عناوین سازمانی نیز به اشتباه شهرداری منطقه و شهرداری ناحیه ذکر می شود که ناصحیح است.

این فعال اجتماعی افزود؛ استفاده عنوان برای مناطق شهرداری تهران باید اصلاح شود که به طور مثال در مناطق؛ منطقه 11 شهرداری تهران صحیح می باشد نه شهرداری منطقه 11 تهران و همچنین باتوجه به وجود 123 ناحیه شهرداری تهران در 22 منطقه، می بایست اعداد نواحی از 1 الی 123 در کل تهران تعریف گردد و به طور مثال عنوان ناحیه 76 منطقه 5 شهرداری تهران صحیح خواهد بود نه شهرداری ناحیه 2 منطقه 5.

این کارشناس جغرافیا و برنامه ریزی شهری در خصوص عناوین هریک از سلسله مراتب شهری شهرداری تهران گفت؛ وقتی میگوئیم شهردار تهران و زمانی که مناطق، نواحی و محله را نام میبریم، پیشنهاد میشود عنوان مدیر منطقه در مناطق 22 گانه، رئیس ناحیه در نواحی 123 گانه و مسئول محله در محله های 352 گانه بکارگیری شود که این موضوع می بایست مورد توجه کارشناسان و همچنین در آینده نیز در دستورکار شورای شهر ششم قرار گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت