شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

گردشگری رسانه؛

تهیه دستورالعمل برای نمایشگاه گردشگری تهران

تهران رسانه | پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران قرار است از تاریخ ۹ تا ۱۲ بهمن ماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان تهران برگزار شود.

تهیه دستورالعمل برای نمایشگاه گردشگری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون گردشگری کشور تهیه دستورالعمل حضور شرکت‌کنندگان در نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران را الزامی خواند و گفت: این اقدام سبب حضور ضابطه‌مند و برگزاری نمایشگاه به صورت نظام‌مند می‌شود.

علی‌اصغر شالبافیان در نشست شورای سیاست‌گذاری پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران که قرار است از تاریخ ۹ تا ۱۲ بهمن ماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان تهران برگزار شود؛ گفت: در تلاش هستیم با جهت‌دهی به این رویداد و حرکت آن به سوی تخصصی شدن امکان بهره‌مندی بیشتر فعالان گردشگری را فراهم آوریم و با معرفی الگوهای موفق کسب وکارهای گردشگری، سبب ایجاد جریان‌سازی مثبت و سازنده در این حوزه شویم.

وی افزود: برای فراهم آوردن بستر لازم تخصصی شدن نمایشگاه گردشگری پیش رو نیاز است تا وارد موضوع محتوایی شویم؛ یعنی باید بررسی شود که تناسب افرادی که در این رویداد حضور می‌یابند چقدر با اهداف نمایشگاه هماهنگ است. شاید این رویکرد منتهی به حضور جمعی محدودتر و کاهش متراژ فضای نمایشگاه شود؛ اما این دیدگاه گامی به سوی کیفی‌سازی یک نمایشگاه تخصصی خواهد بود.

شالبافیان ادامه داد: با توجه به اینکه نمایشگاه گردشگری تهران طبق سنوات گذشته بسیار مورد استقبال عمومی قرار گرفته است و از طرفی نیاز است بستر و فرصت ارتباط دو سویه میان بخش خصوصی نیز برقرار شود؛ پیشنهاد تقسیم ایام برگزاری این رویداد به دو بخش تخصصی و عمومی در دست بررسی قرار دارد تا تداخلی در نحوه این ارتباط ایجاد نشود.

معاون گردشگری با بیان اینکه رویداد پیش رو بهترین فرصت را برای یادگیری و آگاهی از وضع موجود، چالش‌ها و نیازهای حوزه گردشگری فراهم می‌آورد؛ اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین معیار ما برای ارزیابی تاثیرگذاری این نمایشگاه این است که این برنامه چقدر می‌تواند راهنما و مفید باشد و چقدر امکان تاثیرگذاری در جامعه مخاطب را خواهد داشت؛ از این رو نیاز است از فرصت گفتگو با فعالان گردشگری، سرمایه‌گذاران و به طور کل صاحبان کسب و کارهای این حوزه بهره ببریم.

شالبافیان با اشاره به اینکه ساختار نمایشگاه پیش رو باید به گونه‌ای باشد که افراد بازدیدکننده از جامعه تخصصی این حوزه در جریان کامل صنعت گردشگری قرار بگیرند؛ تاکید کرد: دریافت کامل از وضعیت گردشگری کشور تنها با حضور جامعه تخصصی، فعالان گردشگری، صاحبان کسب و کارها و نیز ادارات کل استانی محقق می‌شود. در واقع این رویداد باید به نوعی مرکز ملاقات، مذاکره و توسعه کسب و کار فعالان و ذینفعان بخش خصوصی باشد تا انعکاس دقیقی از جریانات موجود را نمایان کند.

وی همچنین نسبت به حضور قوی صنایع وابسته در نمایشگاه گردشگری تهران تاکید کرد و با اشاره به نقش و اهمیت این بخش در تقویت ساختار صنعت گردشگری کشور آن را یکی از بخش‌های مغفول مانده خواند.

معاون گردشگری در پایان تهیه دستورالعمل حضور شرکت‌کنندگان در نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران را الزامی خواند و گفت: این اقدام سبب حضور ضابطه‌مند و برگزاری نمایشگاه به صورت نظام‌مند می‌شود و در تنظیم این رویداد به سوی تخصصی شدن تاثیرگذار است.

همچنین در این نشست جمعی از فعالان گردشگری، روسا و نمایندگان تشکل‌های تخصصی و نیز مجری برگزاری نمایشگاه هر یک ضمن ایراد نظرات خود به آسیب‌شناسی برگزاری این رویداد طی سنوات گذشته پرداختند. بهینه‌سازی فضای آموزش و ارتقای سطح برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حاشیه نمایشگاه، ارتقای وضعیت اطلاع‌رسانی و برندسازی، فراهم آوردن زمینه ارتباط بخش خصوصی در نشست‌های B to B با مساعد کردن فضای گفتگو، در نظر گرفتن جوایز انگیزشی، ایجاد وجه کاربردی به نمایشگاه، استفاده از ظرفیت اکسپو دبی برای معرفی و اطلاع‌رسانی این رویداد بخشی از نظرات و پیشنهادات جمع حاضر بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت