شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

دماوند رسانه؛

شناسایی باند جعل اسناد دولتی در دماوند

تهران رسانه | باند جعل اسناد دولتی و تصرف اراضی ملی در شهرستان دماوند شناسایی شدند.

شناسایی باند جعل اسناد دولتی در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان عمومی و انقلاب دماوند از شناسایی باند جعل اسناد دولتی و تصرف اراضی ملی در این شهرستان خبر داد و گفت: پلاک‌های ثبتی واگذار شده اراضی دولتی توقیف شده و در حال رسیدگی است.

محمد تقی تقی زاده عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از شناسایی باند جعل اسناد دولتی و تصرف اراضی ملی در دماوند خبر داد و اظهار داشت: در حوزه تصرف اراضی ملی شهرستان دماوند، طی سال ۹۸ یک باندی شناسایی در این شهرستان شناسایی و رسیدگی این پرونده تصرف اراضی ملی به دو جز تقسیم شد که بخشی در شهر تهران و شهرستان دماوند در حال رسیدگی است.

تقی زاده افزود: متأسفانه افرادی در اداره راه و شهرسازی و سایر ادارات ذیربط با جعل اسناد تعدادی از سندها را به غیر منتقل کردند که با کمک همکاران در پلیس اقتصادی تهران و مراجع مربوطه این باند شناسایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب دماوند بیان داشت: پلاک‌های ثبتی واگذار شده اراضی دولتی توقیف شده و در حال رسیدگی است و بخشی از این پرونده روز گذشته منتهی به صدور رأی شده و قسمتی دیگر سعی بر این است در سال جاری رأی در دادسرا صادر شود.

وی در ادامه عنوان داشت: امیدوار هستیم که یم بتوانیم اموال بیت‌المال تضییع شده را از ید دولت خارج و بازپس‌گیری کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت