شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پرند رسانه؛

ایجاد امنیت بیشتر از مطالبات شهروندان پرند

تهران رسانه | استقرار نیروی انتظامی و ایجاد امنیت بیشتر از مطالبات شهروندان و مسئولان پرند است.

ایجاد امنیت بیشتر از مطالبات شهروندان پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ امام جمعه پرند گفت: استقرار نیروی انتظامی و ایجاد امنیت بیشتر مطالبه مردم پرند است.

حجت‌الاسلام اسماعیل کاظمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پرند ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به حادثه اخیر شیراز و شهادت یک افسر، اظهار داشت: استقرار نیروی انتظامی و ایجاد امنیت بیشتر از مطالبات مردم پرند است.

وی افزود: ما ضمن تقدیر از تلاش نیروهای انتظامی، امیدواریم گام‌های جدی در این باره برای برقراری بیشتر امنیت و آسایش مردم پرند صورت گیرد.

امام جمعه پرند با اشاره به دیدار رهبری با صنعتگران، بیان داشت: ضروری است که ایمنی در صنعت خودرو از مؤلفه‌های جدی دولت قرار گیرد و قیمت یکسان خودرو هم در بازار را شاهد باشیم، این رانت زالو صفتی در صنعت خودرو باید حذف شود و مردم خدمات ارزنده در این عرصه دریافت کنند. دولت و مجلس این خواسته مردمی را دنبال کنند، چرا که امید ملت در خانه ملت است.

کاظمی ضمن انتقاد از شرایط گرانی خودرو، عنوان داشت: مردم توان خرید یک پراید را ندارند بعد به جوانان می‌گویند چرا ازدواج نمی‌کنند، چرا مدیران در ساختمان شیشه‌ای زندگی نمی‌کنند، مردم این پارادوکس موجود را می‌فهمند و باید اعلام کنیم که رانت خودرو را بر حسب نگاه انقلابی ندانید و پیشرفت‌های انقلاب را در صنعت موشکی و پهپادی می‌توان به خوبی دید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت