شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پلیس رسانه؛

فروشنده چاقوهای میلیونی در تهران دستگیر شد

تهران رسانه | فردی که اقدام به فروش شبه سلاح و چاقوهای غیرمتعارف در شمال تهران میکرد دستگیر شد.

فروشنده چاقوهای میلیونی در تهران دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری فردی که اقدام به فروش شبه سلاح و چاقوهای غیرمتعارف کرده بود، خبر داد.

سرهنگ محمدباقر قدم‌زاده دراین باره گفت: مدتی پیش مأموران کلانتری ۱۲۲ دربند از فروش سلاح سرد و شبه سلاح از سوی فردی با خبر شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند که در جریان بررسی‌های انجام شده، مشخص شد گزارش واصله صحیح بوده و این فرد چاقوهای غیرمتعارف و شبه سلاح را با قیمت‌های بالا به فروش می‌رساند.

وی با بیان اینکه در جریان تحقیقات مشخص شد که متاسفانه این فرد برای فروش این اقلام حتی اقدام به درج تبلیغ در چندسایت دارای مجوز نیز کرده بود، گفت: اقدامات پلیس برای دستگیری این فرد انجام شده و درنخستین گام پس از شناسایی محل حضور وی، هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم برای انجام عملیات دریافت شد.

سرکلانتر شمال تهران با اشاره به عملیات مأموران برای دستگیری این فرد، اظهارکرد: متهم در شمال تهران دستگیر شد و محل دستگیری وی نیز مورد بازرسی قرار گرفت که در جریان آن تعداد ۳۵ قبضه چاقوی غیرمتعارف، دو قبضه شبه سلاح مشابه کلت و تعدادی فشنگ نیز کشف و ضبط شد.

قدم‌زاده با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده گفت: این فرد پس از دستگیری تحت بازجویی قرار گرفت و در جریان آن اعتراف کرده که اقلام مذکور را از شهرهای مرزی خریداری کرده و با چندین برابر قیمت خرید در تهران به فروش می رساند. به طوری که وی برای سلاح مشابه کلت ۲۰ میلیون تومان قیمت فروش در نظر گرفته بود. متهم همچنین چاقوها را نیز از ۲۰۰ هزار تومان تا پنج میلیون تومان به فروش می‌رساند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، افزود: این فرد پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم، روانه دادسرا شد. در این میان لازم است شهروندان نیز بدانند که خرید و فروش سلاح‌های غیرمجاز جرم بوده و پلیس برابر مقررات و قوانین با آن برخورد خواهد کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت