شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

ارشدی اظهار نمود؛

خرید بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان تهران

تهران رسانه | خرید گندم از کشاورزان استان به صورت مستقیم و یا از طریق کارخانه های آرد سازی به ۱۰۸ هزارتن رسید.

خرید بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با اشاره به خرید تضمینی گندم در سال جاری گفت: خرید گندم از کشاورزان استان به صورت مستقیم و یا از طریق کارخانه های آرد سازی به ۱۰۸ هزارتن رسید.

عباس ارشدی روز یکشنبه در مورد افزایش خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان تهران گفت: در سال جاری با تمهیدات شرکت بازرگانی دولتی ایران و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تاکنون مجموع خرید مستقیم و قراردادی کارخانجات آرد با ۱۰۸ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ده درصدی داشته است.

وی ادامه داد: این در حالی است که فصل خرید گندم در شهرستان های دماوند و فیروزکوه همچنان ادامه دارد.

ارشدی بیان داشت: تاکنون کلیه مطالبات کشاورزان از طریق بانک عامل پرداخت شده است.

استان خوزستان با خرید تضمینی یک میلیون و ۳۵۸ هزار تن گندم بین استان‌های کشور پیشتاز است و استان‌های گلستان با ۷۵۷ هزار تن، کردستان با ۵۶۰ هزار تن، فارس با ۴۸۳ هزار تن و کرمانشاه با ۴۶۶ هزار تن بعد از خوزستان، ۴ استان دیگر پیشگام خرید این محصول در کشور هستند.

همچنین، ۵ استان دیگری که بیشترین میزان خرید تضمینی گندم را در کشور داشته‌اند، به ترتیب آذربایجان غربی با ۳۶۹ هزار تن، خراسان رضوی با ۳۴۳ هزار تن، همدان با ۳۰۹ هزار تن، لرستان با ۲۶۱ هزار تن و اردبیل با ۲۱۷ هزار تن در بین ۱۰ استان پیشتاز خرید تضمینی این محصول قرار دارند.

گفتنی است‎‎؛ ‌تاکنون ۶ میلیون و ۷۷۰ هزار تن گندم در قالب خرید تضمینی از گندمکاران خریداری شده است در حالی که سال گذشته تا این تاریخ، ۴ میلیون و ۴۸۶ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت