کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

در مهرماه برگزار می شود؛

نمایشگاه آثار خوشنویسان در فرهنگسرای بهمن

نمایشگاه آثار خوشنویسان تا 27 مهر ادامه خواهد داشت و حدود 300 اثر از 90 هنرمند خوشنویس در اندازه های مختلف و درشاخه های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ و خط نقاشی در معرض بازدید عموم قرار می گیرد.

نمایشگاه آثار خوشنویسان در فرهنگسرای بهمن

به گزارش تهران رسانه ؛ استاد غلامحسین امیرخانی (چهره ی ماندگار عرصه ی خوشنویسی ایران و رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران) و محمدحسین ساکت (نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این انجمن)، سخنرانان آئین افتتاح این نمایشگاه هستند که از ساعت 15:30 در سالن مبارک این فرهنگسرا برگزار می شود.
در بخش بعدی این برنامه از 40 هنرمند مدرس انجمن به مناسبت سالروز تولد ایشان و 20 هنرمندخوشنویس که در آزمون فصل تابستان موفق به کسب نمرات برتر از انجمن خوشنویسان شدند، تقدیر می شود.
افتتاح نمایشگاه بزرگ آثار خوشنویسان شعبه تهران بزرگ در نگارخانه این فرهنگسرا، بخش پایانی این مراسم است.
در این نمایشگاه که تا 27 مهر ادامه خواهد داشت، حدود 300 اثر از 90 هنرمند خوشنویس در اندازه های مختلف و درشاخه های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ و خط نقاشی در معرض بازدید عموم قرار می گیرد.
علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند در ساعات اداری به نگارخانه فرهنگسرای بهمن به نشانی میدان راه آهن، میدان بهمن، خیابان شهید وفایی مراجعه و برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 55312180 تماس بگیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت