شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

برادری خبر داد؛

کشت کلزا در یکهزارهکتار از مزارع استان تهران

تهران رسانه | یکهزارهکتار از مزارع استان تهران به زیرکشت کلزا رفت.

کشت کلزا در یکهزارهکتار از مزارع استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به کشت کلزا از ابتدای مهرماه گفت: یکهزارهکتار از مزارع استان تهران به زیرکشت کلزا رفت.

جبرئیل برادری با اشاره به اهمیت کشت کلزا به عنوان یک محصول استراتژیک اظهار داشت: در راستای توسعه کشت دانه های روغنی با تأمین بموقع نهاده های مورد نیاز کشت های پاییزه (کود و بذر)، ساماندهی و مدیریت توزیع و مصرف انواع مواد کودی با رویکرد تغذیه متعادل گیاهی کشت کلزا در سطح استان از دو شهرستان دماوند و فیروزکوه آغاز شد.

وی ادامه داد: هم اکنون سطح تقاضایابی به ۲ هزار و ۷۸۳هکتار و سطح کشت نیز به حدود هزارهکتار رسیده است.

به گفته برادری روند کشت در سطح استان تا اوایل آبان ماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به تلاش برای کاهش وابستگی به واردات دانه های روغنی اظهار کرد: دولت و وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه کشت کلزا و دانه های روغنی مصمم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطرنشان کرد: کشت این محصول سبب افزایش درآمد کشاورزان شده و همچنین خاصل خیزی خاک را بدنبال دارد.

احداث ۱۵۷ هکتار گلخانه در استان تهران

برادری همچنین با اشاره به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی گلخانه ها در سطح استان گفت : از ابتدای امسال تاکنون ۱۵۷ هکتار گلخانه جدیدالاحداث در سطح استان تهران ایجاد شده و ۸۸هکتار گلخانه نیز مورد بازسازی و نوسازی قرار گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت