شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پلیس رسانه؛

کشف قطعات لوازم تاسیسات قاچاق در تهران

تهران رسانه | بیش از ۱۰۰ هزار قطعه لوازم تاسیسات قاچاق به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال در تهران کشف شد.

کشف قطعات لوازم تاسیسات قاچاق در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰ هزار قطعه لوازم تاسیسات قاچاق با ارزش بیش از ۱۰۰ میلیاردریال خبر داد.

سرهنگ هدایت بهرامی درباره جزئیات این پرونده گفت:‌ مدتی قبل و پس از انجام اقدامات فنی و پلیسی از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، انباری از لوازم تاسیسات قاچاق در محدوده شهر ری مورد شناسایی قرار گرفت که در جریان در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد فردی با استفاده از شیوه و شگردهای مجرمانه مقدار قابل توجهی از لوازم تاسیسات خارجی قاچاق را در این محل دپو کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد:‌ بررسی‌های اولیه صورت گرفت و مشخص شد که این فرد با استفاده از اسناد تکراری گمرکی که مربوط به سال‌های گذشته و محموله‌های قبلی بوده، اجناس قاچاق را به تهران و انبار مذکور انتقال داده و در سطح بازار به فروش رسانده است. این اجناس فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بود.

بهرامی افزود: در این راستا مامورین پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ مقادیر متنابهی لوازم تاسیسات را کشف و توقیف کردند که کالاهای کشف شده شامل انواع اتصالات فولادی از جمله زانو، سه راه، تبدیل، فلنج و ... در سایزهای مختلف بود. در همین راستا پرونده‌ای تشکیل شده و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

وی درباره ارزش ریالی اقلام قاچاق کشف شده نیز گفت:‌ کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعلام کردند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت