کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

ازوجی اظهار کرد؛

افزایش ۴۵۰۰ تخت به سرانه بیمارستانی استان تهران

تهران رسانه | تاپایان سال ۱۴۰۲، نزدیک به ۴۵۰۰ تخت به سرانه بیمارستان های استان تهران اضافه خواهد شد.

افزایش ۴۵۰۰ تخت به سرانه بیمارستانی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران از افزایش ۴۵۰۰ تخت به سرانه بیمارستانی استان تهران تا سال ۱۴۰۲ خبر داد.

علاءالدین ازوجی در تشریح روند احداث بیمارستانهای سطح استان تهران گفت: طی سفرهای رییس جمهور به شهرستان‌های استان تهران و همراهی استاندار تهران و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، احداث، تکمیل و توسعه ۲۶ بیمارستان با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.

وی افزود: سه پروژه بیمارستان های شهدای تجریش با ۹۰۰ تخت، مهدی کلینیک با ۱۰۰۰ تخت و الغدیر با ۱۶ تخت تا دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد. در حقیقت تا دهه فجر بیمارستان خیرساز حکیم یافت آباد نیز با ۲۵۰ تخت افتتاح می شود و تا پایان سال نزدیک به چهار هزار تخت بیمارستانی به مجموعه فضاهای درمانی استان تهران اضافه خواهد شد.

ازوجی ادامه داد: در حال حاضر ۱۱۶۹۵ تخت در بیمارستان‌های دولتی و ۲۷۵۰۰ تخت نیز در بیمارستان‌های بخش خصوصی و سایر نهادها در استان تهران وجود دارد و تاپایان سال ۱۴۰۲ نیز نزدیک به ۴۵۰۰ تخت دیگر به سرانه بیمارستان ها اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره روند تکمیل بیمارستان شهریار نیز گفت: از سال گذشته توجه ویژه ای برای ساخت و تکمیل این بیمارستان صورت گرفت و در حال حاضر نیز ساخت آن ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و با توجه به فعالیت دو شیفته پیمانکار پروژه، پیش بینی می شود که تا دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری برسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت