شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

امانی اظهار کرد؛

سکونت ۱۱ هزار اتباع خارجی در محله هرندی

تهران رسانه | ۱۱ هزار اتباع خارجی در محله هرندی زندگی می‌کنند که شاغل هستند و برخی جلساتی را برگزار می‌کنند.

سکونت ۱۱ هزار اتباع خارجی در محله هرندی

به گزارش تهران رسانه ؛ عضو شورای شهر تهران گفت: پس از مدتی کوتاه ۸۰ درصد معتادان جمع آوری شده به محله هرندی بازگشتند.

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و یازدهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در حوزه مناسب سازی گفت‌: این اقدامات باید شفاف و ملموس شود.

او با اشاره به گزارش از محله هرندی گفت: ۶ هزار و ۴۰۰ نفر معتاد و هزار و ۲۳۳ کارتن خواب از محله هرندی جمع آوری شدند. گویا شهرداری تهران این افراد را به بهزیستی تحویل داده است اما متأسفانه پس از مدتی کوتاه ۸۰ درصد آنها به محلات خود بازگشته‌اند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ۱۱ هزار اتباع خارجی در محله هرندی ساکن هستند گفت: این افراد در محله هرندی زندگی می‌کنند و شاغل هستند و برخی جلساتی را برگزار می‌کنند.

او با بیان اینکه ۱۵۰ پلاک قرمز و ۱۴۱ ملک مخروبه توسط شهرداری تهران معرفی شده است گفت: از این میان ۴۴ پلاک پلمپ شده است اما دوباره ۳۳ پلاک فک پلمپ شده است.

امانی تصریح کرد: تا زمانی که مشکل معتادان و اتباع بیگانه، تغییر در بافت سکونت و کار محله هرندی حل نشود، مشکلات این محله باقی می‌ماند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت