شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

علی خالوئی خبر داد؛

حضور ۲۵۰ هزار بازنشسته نیروهای مسلح در استان تهران

گردهمایی بازنشستگان نیروهای مسلح استان تهران با حضور جمع کثیری از بازنشستگان در «رودک» برگزار شد.

حضور ۲۵۰ هزار بازنشسته نیروهای مسلح در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ علی خالوئی در گردهمایی بازنشستگان نیروهای مسلح استان تهران با اشاره به حضور ۲۵۰ هزار بازنشسته نیروهای مسلح در این استان گفت: تاکنون بالغ بر۵۰ برنامه مشابه برای بازنشستگان در راستای تکریم و ارتقا منزلت پیشکسوتان نیروهای مسلح برگزار شده است.

مدیرکل بازنشستگان نیروهای مسلح استان تهران عیادت بیمارستانی، پیگیری مباحث درمانی در بیمارستان های طرف قرارداد، برگزاری مراسم پیاده روی خانوادگی، ارائه خدمات ورزشی مانند کارت استخر برای بازنشستگان نیروهای مسلح استان تهران، پرداخت وام قرض الحسنه، طرح بیمه آرامش، کمک هزینه درمان برای بیماری های خاص مانند سرطان و حمایت از خانواده هایی که در اصطلاح زمین گیر شدند، یا دارای کودکان معلول جسمی و ذهنی هستند و هدیه ازدواج، کمک هزینه تدفین و وام کمک هزینه جهیزیه را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای تکریم بازنشستگان نیروهای مسلح در استان تهران خواند.

خالویی اضافه کرد: در صدد هستیم که اخذ مدارک و مستندات از بازنشستگان را حذف کنیم و کلیه امور را به صورت سیستمی انجام دهیم، که در این راستا در حال حاضر کمک هزینه ازدواج بدون اخذ مدارک و مستندات و فقط با استعلام از ثبت احوال انجام می شود.

مدیر کل اداره بازنشستگان نیروهای مسلح استان تهران افزود: سبد کالا برای بازنشستگان نیروهای مسلح به تصویب رسیده است، که به زودی از طریق فروشگاه های اتکاء اهدا خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت