شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

قرچک رسانه؛

کشف و ضبط ۱۱ قطعه گونه طاووس در قرچک

تهران رسانه | مأمورین اجرایی یگان حفاظت اداره حفاظت محیط زیست قرچک در پی گشت و پایش حوزه استحفاظی در یک باغ، موفق به کشف و شناسایی ۱۱ قطعه گونه طاووس شدند.

کشف و ضبط ۱۱ قطعه گونه طاووس در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست قرچک از کشف و ضبط ۱۱ قطعه گونه طاووس در این شهرستان خبر داد.

رسول منصوری در جمع خبرنگاران از کشف و ضبط ۱۱ قطعه گونه طاووس در قرچک خبر داد و اظهار داشت: مأمورین اجرایی یگان حفاظت این اداره در پی گشت و پایش حوزه استحفاظی، در یک باغ، موفق به کشف و شناسایی این پرنده‌ها شدند.

منصوری افزود: طی هماهنگی به عمل آمده با دادستان، پرنده‌ها تا سیر کامل پرونده قضائی در مرجع مربوطه توقیف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست قرچک بیان داشت: طاووس از گونه‌های غیر بومی ایران و متعلق به حیات وحش است بنابراین طبق ماده هشت آئین نامه اجرایی قانون شکار و صید، خرید و فروش، تاکسیدرمی، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات جانوران وحشی زنده و کشته و اجزای آنها بدون مجوز سازمان حفاظت محیط زیست ممنوع است و متخلفان علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۷ و۱۰ قانون شکار و صید می‌شوند.

وی گفت: نگهداری هر گونه جانور وحشی بدون دریافت مجوز از سازمان حفاظت محیط زیست، غیرقانونی است و جرم تلقی می‌شود، همچنین باید توجه داشت حیوانی که از طبیعت گرفته شود و به اسارت برود، قابل برگشت به طبیعت نخواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت