شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

مالکی خبر داد؛

لزوم پایش مستمر خودروها پس از فرایند تولید

تهران رسانه | در قانون عموما مدت زمان گارانتی خودروها دو سال تعیین گردیده در صورتی که اولین مراجعه خودرو به مراکز معاینه فنی پس از چهارسال از تولید انجام می شود.

لزوم پایش مستمر خودروها پس از فرایند تولید

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت:در صورت مراجعه داوطلبانه خودروهای معاف از معاینه فنی,پیش بینی می گردد از یک میلیون خودروی معاف از معاینه فنی حدود 200 هزار دستگاه در معاینه فنی مردود می شوند.

شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی تصریح کرد:حدود پنج درصد خودروهای معاف از معاینه دارای نقص در سامانه ترمز هستند.

مالکی ضمن تاکید بر نیاز به بازنگری سن معافیت خودروهای نو از انجام معاینه فنی افزود:در قانون عموما مدت زمان گارانتی خودروها دو سال تعیین گردیده در صورتی که اولین مراجعه خودرو به مراکز معاینه فنی پس از چهارسال از تولید انجام می شود.در این بازه دو ساله بین 2 تا 4 سال پس از تولید, خودرو بدون هیچگونه پایشی در شهر تردد می نماید.البته خارج از بحث نیاز به پایش مستمر خودروها پس از فرایند تولید ,اصلاح زمان معافیت هم به نفع مشتری و هم به نفع سازندگان خودرو است.

در خصوص مشتری اگر زمان معافیت معاینه فنی کاهش یابد بخشی از نواقص و ایراداتی که در مراکز شناسایی می گردد در دوره گارانتی بدون تحمیل هزینه به مشتری قابل برطرف شدن است.

در مورد سازندگان و خدمات پس از فروش خودرو انجام معاینه فنی در دوره گارانتی بدون تردید می تواند در تشخیص درست و به هنگام ایراد موثر بوده و در کاهش برخی از هزینه های تحمیلی در این دوره به سازندگان خودرو جلوگیری نماید.

وی با اشاره به مراجعه 145 هزار دستگاه خودرو در مراجعه نخست در فروردین ماه امسال افزود: بیش از یک چهارم از این تعداد خودرو به علت نقص فنی و ایمنی موفق به اخذ معاینه فنی در بار نخست نگردیده اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت