شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

جمعه 1405/08/01

طی حکمی؛

سرپرست بخشداری کن منصوب شد ‌

تهران رسانه | «مرتضی محمدنژاد» به عنوان سرپرست بخشداری کن شهرستان تهران منصوب شد.

سرپرست بخشداری کن منصوب شد ‌

به گزارش تهران رسانه ؛ طی حکمی از سوی استاندار تهران «مرتضی محمدنژاد» به عنوان سرپرست بخشداری کن شهرستان تهران منصوب شد.

عصر چهارشنبه و با حکم علیرضا فخاری استاندار تهران، مرتضی محمدنژاد» به عنوان سرپرست بخشداری کن شهرستان تهران منصوب شد.

بر اساس این گزارش در متن حکم انتصاب مرتضی محمدنژاد آمده: بنا به پیشنهاد معاون محترم استاندار و فرماندار شهرستان تهران به موجب این حکم به عنوان سرپرست بخشداری کن منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی، با رعایت کامل قوانین و مقررات، اهتمام جدی نسبت به رعایت اصول پاک دستی، مردم داری، فساد ستیزی و انقلابی گری معمول دارید.

امید است با اتکال به حضرت باری تعالی در انجام وظایف محوله و خدمت بی منت به مردم شریف که ولی نعمتان و سرمایه‌های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند موفق باشید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت