کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

الهیان عنوان کرد؛

نگذاشتند یا اختیاری نداریم توجیه معقولی نیست

نماینده سابق مردم تهران در مجلس گفت؛ بیان برخی اظهارات از سوی مسئولین مبنی بر اینکه «نگذاشتند» یا «اختیاری نداریم»، توجیه معقولی برای مردم نیست.

نگذاشتند یا اختیاری نداریم توجیه معقولی نیست

به گزارش تهران رسانه ؛ زهره الهیان عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر اسحاق جهانگیری مبنی بر محدودیت اختیاراتش در دولت اظهار داشت: با توجه به مشکلات معیشتی مردم، بهتر است دولت با برنامه ریزی جامع، مشکلات اقتصادی را به حداقل برساند.

وی افزود: برخی مسئولین با فرافکنی و فرار به جلو، تلاش می کنند خود را از پاسخگویی معاف کنند؛ این رویه برای مردم قابل قبول نیست؛ مردم انتظار دارند تا دولت به طور شبانه روزی، تمام نیروی خود را برای حل مشکلات کشور صرف کند.

الهیان تصریح کرد: بیان برخی اظهارات از سوی مسئولین مبنی بر اینکه «نگذاشتند» یا «اختیاری نداریم»، توجیه معقولی برای مردم نیست.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت