شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فتاحی خبر داد؛

فعالیت در حوزه حجاب توسط ائمه جمعه استان تهران

تهران رسانه | ائمه جمعه استان تهران در ترویج عفاف و حجاب فعالیت خود را آغاز کردند.

فعالیت در حوزه حجاب توسط ائمه جمعه استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران گفت: ائمه جمعه استان تهران در ترویج عفاف و حجاب فعالیت خود را آغاز کرده اند.

حجت الاسلام محمدجواد فتاحی با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در جمع ائمه جمعه و جماعات شهرستان‌های غرب این استان از اجرای طرح نور در این منطقه همگام با سراسر کشور قدردانی و اظهار کرد: پلیس همواره در مأموریت‌های حساس و مهم از قبیل ایام تعطیلات نوروز و سایر مناسبت‌ها، موضوعات فرهنگی و اجتماعی جامعه، پیش قراول و پیشتاز بوده است.

وی گفت: تلاش کارکنان انتظامی در امر تأمین نظم و امنیت به صورت شبانه روزی و طاقت فرسا، قابل تقدیر است.

مدیر دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران اضافه کرد: پلیس ایران اسلامی ثابت کرده همیشه در میدان بوده و حتی کم کاری برخی سازمان متولی عفاف و حجاب، آنها را از اجرای این مأموریت منصرف نکرده و با قوت و جسارت انقلابی در این عرصه وارد شدند.

وی ادامه داد: ضرورت دارد، سایر سازمان‌های متولی و بخش‌های فرهنگی در عرصه اقدامات فرهنگی و اجتماعی عفاف و حجاب وارد شوند و وظایف خود را اجرا کنند.

فتاحی اظهار کرد: ائمه جمعه و جماعات نیز در بخش فرهنگی عفاف و حجاب، فعالیت‌های خود را آغاز کرده و حتماً مطالبات جدی تری را در عرصه اقدامات فرهنگی و ایجابی سایر سازمان‌های مسئول در پیش خواهد گرفت و توقع ما بر اینست سایر ادارات و نهادهای متولی فرهنگ و عفاف و حجاب نیز برابر وظایف خود وارد میدان شده و همگام با پلیس حرکت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت