شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

دماوند رسانه؛

ثبت تصویر چهارمین پلنگ در کوه سفید دماوند

تهران رسانه | ثبت تصویر چهارمین پلنگ در منطقه شکار ممنوع کوه سفید شهرستان دماوند طی یک هفته گذشته انجام شد.

ثبت تصویر چهارمین پلنگ در کوه سفید دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست دماوند از ثبت تصویر چهارمین پلنگ در منطقه شکار ممنوع کوه سفید این شهرستان طی یک هفته گذشته خبر داد.

نقی میرزاکریمی روز دوشنبه اظهار داشت: پایش منطقه شکار ممنوع کوه سفید با استفاده از دوربین های تله ای برای ثبت تصاویر حیات وحش و بویژه گربه سانان در دستور کار است و خوشبختانه با بررسی دوربین‌های تله ای تصویر چهارمین پلنگ در جنوب این منطقه بدست آمده است.

وی افزود: فاصله مشاهده این پلنگ با سه پلنگ دیگر بیش از ۱۰ کیلومتر است و با بررسی‌های اولیه بعمل آمده مشخص شد این تصویر پلنگ جدیدی است که تاکنون از آن در این منطقه تصویری ثبت نشده است.

میرزاکریمی خاطرنشان کرد: پلنگ ها در راس هرم غذایی حیات وحش قرار دارند و بسیار ارزشمند و حضور آنها در چرخه و تنوع زیستی منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان تهران با مجموع تعداد ۱۳ منطقه شامل سه پارک ملی، چهار منطقه حفاظت شده، سه اثر طبیعی ملی و سه منطقه شکار ممنوع به مساحت کلی ۶۵۵ هزار و ۸۹ هکتار است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت