شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

اکبرپور خبر داد؛

تعطیلی ۵۰ روزه خط ۴ کارخانه سیمان تهران

تهران رسانه | معاون مدیرکل محیط زیست استان تهران از تعطیلی ۵۰ روزه خط ۴ کارخانه سیمان به دلیل بهینه سازی سیستم فیلتراسیون خبر داد.

تعطیلی ۵۰ روزه خط ۴ کارخانه سیمان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فاطمه اکبرپور در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: خط چهار کارخانه سیمان تهران، یکی از قدیمی‌ترین واحدهای صنعتی پایتخت، از پایان آذرماه به مدت ۵۰ روز تعطیل خواهد شد تا عملیات بهینه‌سازی سیستم فیلتراسیون آغاز شود.

این کارخانه که در سال ۱۳۳۳ در منطقه شهرری تأسیس شد، با بیش از ۷۰ سال سابقه، نقش کلیدی در تأمین سیمان برای پروژه‌های عمرانی داخلی و صادرات به کشورهای منطقه ایفا می‌کند. با این حال، به دلیل قدمت تجهیزات و ماهیت آلاینده صنعت سیمان، به عنوان یکی از کانون‌های اصلی آلودگی هوای جنوب تهران شناخته می‌شود.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، گفت: با وجود نصب فیلترهای پیشرفته مانند بگ‌هاوس و الکتروفیلترها، نوسانات آلایندگی همچنان وجود دارد و نمی‌توان آلودگی را به طور کامل حذف کرد.

وی گفت برای مقابله با این مسئله، پایش آنلاین و لحظه‌ای آلاینده‌ها از طریق ایستگاه متصل به سازمان حفاظت محیط زیست، ایجاد کمربند سبز اطراف کارخانه برای کاهش ذرات معلق و نظارت مستمر و پیگیری قضائی در صورت تخلف در حال اجرا است.

این تصمیم پس از گلایه‌های ساکنان محلی و انتقاد اعضای شورای شهر تهران از آلایندگی بیش از حد گرفته شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت