کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

همایش هفته فرهنگ؛

ارتقای سواد رسانه ای شهروندان صالحیه

همایش "سواد رسانه ای و آسیب های شبکه های اجتماعی" با سخنرانی «دکتر بهمن شریفی فقیه» و با حضور آحاد شهروندان و اهالی رسانه در سرای محله گلهای بهشت شهر صالحیه برگزار شد.

ارتقای سواد رسانه ای شهروندان صالحیه

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از روابط عمومی شهرداری صالحیه، دومین همایش اختصاصی شهرداری صالحیه به مناسبت بزرگداشت هفته فرهنگ،با موضوعیت "سواد رسانه ای و آسیب های شبکه های اجتماعی" صبح امروز در سرای محله گلهای بهشت برگزار شد.

در این همایش آموزشی که با سخنرانی «دکتر بهمن شریفی فقیه» مدرس، پژوهشگر و دکترای مدیریت رسانه و با حضور آحاد شهروندان و اهالی رسانه و اهداء جوایز به شرکت کنندگان برگزار شد، پیرامون افزایش سواد رسانه ای خانواده ها در فضای مجازی، تاثیر آن در کارکرد خانواده و ضرورت برنامه های متناسب علمی برای ساماندهی این فضا و فرهنگسازی استفاده از آن و همچنین راهکارهای مقابله با آسیب های فضای مجازی صحبت شد.

گفتنی است شهرداری صالحیه ۶ برنامه بزرگ فرهنگی با محوریت خانواده، فرهنگ شهروندی، وظایف مدیریت شهری، بازی های محلی و کار و تولید بانوان برای هفته فرهنگ در نظر گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت