شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

کریمی اصل خبر داد؛

اجرای طرح غربالگری مددجویان در استان تهران

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران گفت: اجرای برنامه غربالگری ویژه زنان۳۰ تا ۵۰ سال تحت حمایت این نهاد با حضور تیمی از پزشکان خیر در مناطق ۱۲، ۱۰ و ۱۴ شهر تهران و در شهرستان های پیشوا، ورامین و پاکدشت انجام شد.

اجرای طرح غربالگری مددجویان در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ علی کریمی اصل با اعلام این خبر گفت: اجرای برنامه غربالگری ویژه زنان۳۰ تا ۵۰ سال تحت حمایت این نهاد با حضور تیمی از پزشکان خیر برای ۲۵۰ نفر از بانوان ۳۰ تا ۵۰ سال مناطق ۱۲، ۱۰ و ۱۴ انجام شد.

وی به مواردی که در این غربالگری انجام شد، اشاره کرد و ادامه داد: نمونه گیری‌ها برای ارزیابی دردهای عضلانی و اسکلتی، ستون فقرات و مشکلات زانو انجام شد.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران افزود: تعدادی از مددجویان بعد از آزمایشات اولیه نیاز باید به پزشکان متخصص مراجعه کنند که هماهنگی لازم جهت ارجاع مددجویان به پزشک و آغاز درمان تخصصی انجام شد.

کریمی اصل با بیان اینکه هشت نفر از پزشکان خیر توسط موسسه خیریه مرهم، مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران را مورد غربالگری قرار می‌دهند، گفت: ۳۰۰ نفر از مددجویان در شهرستان های پیشوا، ورامین و پاکدشت نیز مورد غربالگری همین تیم پزشکی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه سلامت جسمی هر فرد بزرگترین سرمایه است، تاکید کرد: کمیته امداد استان تهران با توجه به نقش بسیار مهم اقدامات غربالگری در تشخیص زودهنگام بیماری‌های شایع در بین مددجویان اقدامات لازم را انجام می‌دهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت