طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

حسن داورزنی اظهار کرد؛

فقر بهارستان در سرانه ورزشی

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بهارستان با بیان اینکه این شهرستان از لحاظ سرانه ورزشی فقیر و محروم ترین منطقه استان تهران است گفت: سرانه ورزشی برای هر شهروند 10صدم سانتی متر مربع است.

فقر بهارستان در سرانه ورزشی

به گزارش تهران رسانه ؛ حسن داورزنی اظهار داشت: در حال حاضر تنها 2 استخر ورزشی و 9 مجموعه چند منظوره ورزشی دولتی و 150مجموعه ورزشی خصوصی در این شهرستان وجود دارد.
وی با بیان اینکه مجموعه های ورزشی در نوبت صبح در اختیار زنان است افزود: از این تعداد 10مجموعه خاص زنان ورزشکار است.
سرانه ورزشی استان تهران با بیش از 4هزار و 400 مجموعه ورزشی دولتی و خصوصی با 46 سانتی متر مربع در جایگاه سی ام کشور قرار دارد.
رئیس اداره ورزش و جوانان بهارستان اظهار داشت: ورزشکاران این شهرستان با کمبود امکانات ورزشی توانسته اند مدال های ارزشمندی در مسابقات جهانی، آسیایی و المپیک کسب کنند.
وی خاطر نشان کرد: ورزش بهارستان در رشته های کشتی، رزمی، بوکس، کاراته، تکواندو، ووشو، قایقرانی، بدنسازی، پِنچاک سیلات و مویتای مدال آور است.
داورزنی گفت: سه نماینده از این شهرستان در هجدهمین دوره مسابقات آسیایی 2018جاکارتا در رشته پنچاک سیلات و بوکس حضور دارند.
به گفته وی 161 نماینده در بازیهای آسیایی و پارآسیایی از تهران به این رویداد ورزشی شرکت دارند.
هجدهمین دوره بازیهای آسیایی 2018 جاکارتا از 27 مرداد تا 12 شهریور ماه برگزار می شود.

*پلمپ 40مجموعه ورزشی بهارستان
داورزنی ادامه داد: در بازدید کارشناسان این اداره از مجموعه های ورزشی، تذکر اخطار پلمب به 40 مدیر آنها ابلاغ شد.
وی با اشاره به اینکه نداشتن مجوز لازم برای فعالیت علت اصلی این پلمپ ها است افزود: پرونده 36 مجموعه ورزشی و چهار مدرسه فوتبال تکمیل و برای مراحل قانونی در اختیار پلیس امنیت و بخش قضایی قرار گرفت.
رئیس اداره ورزش و جوانان بهارستان همچنین از افتتاح سه پروژه ورزشی در هفته دولت در این شهرستان خبرداد و گفت: چمن مصنوعی ورزشگاه 5هزار نفری، ساختمان اداری اداره ورزش و جوانان بخش بوستان و مجموعه ورزشی چند منظوره سرپوشیده صالح آباد با اعتبار هشت میلیارد و 300میلیون تومان در هفته دولت به بهره برداری می رسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت