کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

دوشنبه 1405/04/22

نیازمندیهای محله ارامنه

معرفی محله ارامنه

محله ارامنه در ناحیه 5 منطقه 7 قرار دارد.محدوده جغرافیایی محله ارامنه الف در ابتدای شکل گیری از میدان گرگان و کلانتری 6 در جنوب شروع می شده و در شمال تا پادگان حشمتیه ادامه داشته است. این محله از شرق به خیابان نظام آباد که در آن زمان خاکی بود و محله شارق محدود می شد و به محله 11 یا محله ارامنه مشهور بود. از غرب تا خیابان شریعتی ( شمیران) را بیابان فراگرفته بود و بیابان ها به محله باغ صبا و خیابان شمیران می رسید که نسبت به این محله آبادتر بودند.
logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

تهران رسانه | بوستان جنگلی سرخه حصار از یک‌شنبه ۲۱ تیرماه با فراهم شدن شرایط لازم، فعالیت خود را از سر گرفته و آماده پذیرایی از شهروندان است.

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

تهران رسانه | مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های «دهه بدون پلاستیک» با محوریت آموزش، فرهنگ‌سازی و مشارکت مردمی برای کاهش مصرف پلاستیک خبر داد.

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تهران رسانه | خیابان لاله زار با اجرای تعزیه از ۱۰ تا ۱۲ مرداد، به گذر هنر تبدیل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت