شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

یک شنبه 1405/08/03

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهریار؛

عزل چهار نفر از اعضای اتاق اصناف شهریار

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهریارگفت: کمیسیون نظارت شهرستان در خصوص نحوه برگزاری نمایشگاه بهاره 1397، رای به عزل چهار نفر از اعضای اتاق اصناف شهریار به همراه توبیخ کتبی برای نفر پنجم را صادر کرد.

عزل چهار نفر از اعضای اتاق اصناف شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ رضا مصلحی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شهریارعنوان کرد: جلسه کمیسیون نظارت شهرستان شهریار که در صبح چهارشنبه 24 مرداد 1397 در سالن جلسات اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان تشکیل شد. این جلسه درباره نظارت بر برگزاری نمایشگاه بهاره 97، تشکیل و موارد مطروحه و شبهات این موضوع موردبررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ابتدای این جلسه، موضوعاتی از طرف رئیس جلسه در خصوص نحوه برگزاری نمایشگاه بهاره مطرح گردید و با توجه به گزارش‌ها و طرح موضوع‌های واصله از مجاری ذی‌ربط، تشریفات قانونی رسیدگی به موضوعات نمایشگاه بهاره در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در ابتدای این جلسه نسبت به جمع‌آوری مدارک و مستندات لازم اقدام شد و نهایتاً با توجه به بررسی‌های اولیه‌ای که انجام‌شده‌ کمیسیون نظارت در راستای برگزاری ادامه فرآیند قانونی موردبررسی دقیق‌تری قرار گرفت.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شهریار گفت: نهایتاً در کمیسیون نظارت پس از استماع دفاعیات ۵ نفر از اعضاء هیئت‌رئیسه وقت اتاق اصناف شهرستان شهریار در خصوص نمایشگاه، مواردی انحرافی که در موضوع نمایشگاه دیده‌شده بود، به ایشان اعلام شد و نهایتاً کمیسیون با توجه به قوانین و مقررات مربوطه و با در نظر گرفتن همه موارد، وارد رأی‌گیری شد.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌های قانونی و انجام رأی‌گیری در کمیسیون نظارت، کمیسیون رأی به عزل ۴ نفر از اعضای هیئت‌رئیسه فعلی و توبیخ کتبی برای یک نفر از اعضاء هیات رئیسه قبلی اتاق اصناف شهرستان شهریار منظور کرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شهریار تصریح کرد: با توجه به نظر اعضای کمیسیون در خصوص درخواست عزل اعضا از اتاق اصناف فعلی، باید از طریق استان مورد بررسی قرار گیرد و فرآیند قانونی نیز از این طریق تکمیل گردد؛ پس باید موضوع بعد از تکمیل پرونده در راستای تکمیل شدن باقی مراحل اداری در دستور کار استان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد : تا اطلاع ثانوی کمیسیون نظارت در شهرستان شهریار، رأی با تعلیق افرادی که در اتاق اصناف فعلی دارای سمت می‌باشند نیز صادر نموده که پس از شفاف‌سازی هر چه بیشتر و پس از اعلام نظر قطعی استان در آینده‌ای نه چندان دور اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رضا مصلحی در پاسخ به سؤال «آیا اعضاء اتاق اصناف که به‌صورت تعلیق درآمدند از سمت خود در اتحادیه مربوطه نیز عزل خواهند شد؟» گفت: رأی صادرشده از سوی کمیسیون نظارت شهرستان شهریار در خصوص عملکرد اتاق اصناف شهریار بوده و در خصوص اتحادیه‌ها هیچ موضوعی مطرح و هیچ رأیی صادر نگردیده است و در صورت اعلام گزارش‌هایی مستند از عملکردی قابل‌بررسی، به‌عنوان طرح در کمیسیون نظارت قابل مطرح و بررسی شدن خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

تهران رسانه | مهرداد فلاح در یادداشتی به بررسی جایگاه «سقاخانه» در هنر مدرن ایران و نسبت میان قیمت آثار و ارزش هنری و تاریخی آن‌ها پرداخته است.

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

تهران رسانه | افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش به واحدهای صنفی تهران اعلام شده و آنها موظف‌اند نرخ‌نامه را در محل فعالیت خود نصب کنند تا مشتریان از هزینه خدمات مطلع باشند.

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

تهران رسانه | حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه اشیای قدیمی، صنایع‌دستی و فعالیت‌های مرتبط در تهران مشغول به کار هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت